Logo L'H TurismeLogo Ajuntament de L'Hospitalet
Encara no saps què fer?
MAPA - Descobreix la nostra ciutat
L'H MAPA!
  • Allotjaments
  • Instal·lacions esportives
  • Recintes firals
  • Restaurants
  • Compres
  • Equipaments d'art i cultura
  • Espais singulars
  • Llocs d'oci

Notícies - Notícies sobre L'Hospitalet Veure totes les notícies [+]

L’Hospitalet se suma a Puzzle X

L’Ajuntament de L’Hospitalet va donar suport, en la seva aposta permanent per impulsar l’àrea del coneixement i les noves tecnologies, al Mobile World Congress des del seu naixement. I, ara, uns anys després i de la mà de la Fundació MWCapital, ho fa amb Puzzle X Event, la nova iniciativa sobre tecnologies de frontier materials, inaugurada aquest dimarts 16 de novembre a la Fira de Barcelona juntament amb l’Smart City Expo World Congress.

Ciutat | 17/11/2021

Claus per millorar el disseny de la carta del teu restaurant

El disseny de la carta és una de les eines de venda més potents que tens a l'abast del teu restaurant. I, encara que li has de dedicar part del teu temps a reflexionar i provar la millor opció, és gratis. Cap dels elements que apareix a la carta ha de ser casual: la ubicació, l'ordre, la mida, etc. Tota disposició és, precisament, una elecció. En aquest article tractem d’ajudar en la millora del disseny de cartes de restaurants amb algunes claus que funcionen sempre i d’altres que dependran del model de negoci de cadascú. És important recordar per fer correctament la carta del restaurant és bàsic que defineixis molt clarament el teu concepte, l'oferta gastronòmica i a qui va dirigit el teu local. No oblidis que el web de Turisme de l'Hospitalet compta amb un cercador gràcies al qual els clients poden filtrar les preferències gastronòmiques. Allà també et podran trobar els comensals.

Gastronomia | 16/11/2021

Torre Barrina presenta el projecte Laiapp, una ruta d’escultures virtuals per afavorir la narrativa femenina de L’Hospitalet

El regidor d’Educació, Cultura i Innovació de l’Ajuntament, David Quirós, i Carolina Gaona, CEO i fundadora de Laiapp, han presentat aquesta iniciativa, una ruta de 15 escultures virtuals per construir una narrativa femenina de L’Hospitalet a través de la realitat augmentada. El projecte, gestat a Torre Barrina, també es presentarà aquest dimecres a l’estand municipal a l’Smart City Expo World Congress.

Cultura | 15/11/2021

L’Hospitalet aborda la seva tercera  transformació posant la tecnologia al servei de les persones

L’Hospitalet presentarà al saló Smart City Expo World Congress les actuacions que desenvolupa per afrontar la seva tercera transformació centrada en l’aposta per les noves tecnologies com a motor de canvi social.

Ciutat | 15/11/2021

Sinergia 2021: tornen les activitats de ciència en viu i s’estrenen nous continguts audiovisuals

Sinergia obrirà les portes a la recerca puntera que duen a terme les institucions sanitàries que treballen conjuntament a Bellvitge, un dels pols més actius en investigació biomèdica i assistència sanitària del país. Coincidint amb la Setmana de la Ciència, la tercera edició de Sinergia, liderada per l’Ajuntament de L’Hospitalet i l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), difondrà i compartirà la investigació responsable i innovadora de l’IDIBELL, l’Institut Català d’Oncologia, l’Hospital de Bellvitge i la Universitat de Barcelona, amb la voluntat d’avançar cap a noves formes d’orientar la recerca, tot involucrant-hi la societat per assolir un major impacte en la salut.

Ciutat | 12/11/2021

L’artista Lúa Coderch presenta al Centre d’Art Tecla Sala la videocreació “Palau de vent”

El Centre d’Art Tecla Sala presenta “Palau de vent”, el projecte videogràfic de l’artista Lúa Coderch on revisa la qüestió de la desorientació vinculada a l’experiència d’una pèrdua de sentit difusa i profunda. El projecte s’instal·la a Tecla Sala en el marc del Festival LOOP i es podrà veure del 4 d’octubre al 9 de gener de 2022.

Cultura | 03/11/2021

La paraula musicada del Festival Acròbates torna a L’Hospitalet del 5 al 28 de novembre

Amb la paraula com a fil conductor, el Festival Acròbates presenta una proposta singular amb ganes de ser un espai de creació, mostra i comunicació literària i musical en el marc de l’àrea metropolitana de Barcelona. El festival ha anat creant xarxa per tota la ciutat, en els darrers anys ha incorporat noves seus. Les propostes d’enguany es desenvoluparan del 5 al 28 de novembre i, com sempre, estan pensades perquè arribin a tot tipus de públic.

Cultura | 02/11/2021

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!

Saps què?

A L'Hospitalet, tenim el segell de destinació turística esportiva. I és gràcies a les instal·lacions i serveis d'alta qualitat per fer esport que hi ha a la ciutat.

Logotips

Col·laboradors

Logotip Diputació Logotip Gremi d'Hotels de Barcelona Logotip Segell Logotip Generalitat de Catalunya Logotip Asociación Gremio Hosteleria Logotip Àrea Metropolitana de Barcelona Logotip Mitjans de Comunicació de L'Hospitalet