Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Notícies

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Resultats de la recerca per Totes les notícies
Resultats: 148

Ciutat | 23/01/2023 10:40:00

L’Hospitalet ha presentat la seva oferta turística a Fitur

S’han mantingut reunions i trobades per donar a conèixer els atractius turístics de la ciutat

L’Hospitalet ha estat present a la 43a edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur 2023, que ha tingut lloc del 18 al 22 de gener. La ciutat hi ha participat, novament, de la mà de l’Agència Catalana de Turisme i de la Diputació de Barcelona.

Gastronomia | 04/01/2023 15:20:00

Com fer l'hostaleria més atractiva per als treballadors?

Els estudis ho demostren: per als professionals d'hostaleria, la manca de personal serà un dels principals reptes per al 2023. A l'enquesta que periòdicament realitza el Club TOP F&B, que agrupa els directors corporatius d'alimentació i begudes d'algunes de les principals cadenes hoteleres d'Espanya, així ho afirmaven els membres. La gestió dels recursos humans i la manca de personal es troba en primer lloc. Fer front a la pujada de preus en les matèries primeres en segon lloc i esdevenir un sector atractiu per als clients.

Gastronomia | 28/12/2022

No t'oblidis d'identificar els al·lergògens a la teva carta

El 13 de desembre de 2014 va entrar en vigor la nova llei sobre informació d'al·lergògens. Aquella llei donava la possibilitat, mitjançant de cartelería, d'exposar que el restaurant no pot garantir una informació precisa sobre els al·lergògens. Només han passat 8 anys, tanmateix, la situació ara és molt més exigent ja que els clients s'han acostumat a molta més informació i encara que la normativa no és tan estricta, la realitat sí que obliga a informar en detall, de forma escrita, oral o virtual, però informar. Actualment la llei obliga a incloure la menció 'conté', seguida del producte o substància susceptible de provocar una reacció al·lèrgica, és a dir, qualsevol dels 14 al·lergògens, que veurem més endavant, que marca la normativa, encara que continguin només traces.

Gastronomia | 23/12/2022 10:00:00

Què és el foodtech i per què canviarà l'hostaleria?

De manera creixent, durant els darrers anys, s'ha sentit parlar cada cop més de foodtech. Però què és i com ens està afectant? Per començar, el foodtech és com s'anomena l'ús de tecnologies i biotecnologies per generar innovacions que suposin un canvi important en la manera de produir els aliments, però també de processar-los, cuinar-los o distribuir-los. Per tant, el foodtech afecta tota la cadena de valor de la indústria alimentària. Des del sector primari, la ramaderia fins als supermercats i, per descomptat, l'hostaleria.

Gastronomia | 20/12/2022 13:00:00

Claus per mantenir la rendibilitat en el context actual

El context actual obliga el sector hoteler a ser especialment curós perquè la seva gestió s'ajusti als canvis que s'estan produint a nivell social i mundial. L'hostaleria és una indústria molt dinàmica que s'adapta als canvis, les innovacions, els nous conceptes i els gustos dels consumidors. Però ara també cal adaptar-se a una situació externa. 

Esports | 16/12/2022

Turisme esportiu: a pel or turístic

L’Hospitalet de Llobregat és una de les destinacions de turisme esportiu més important de Catalunya. No només les instal·lacions esportives, sinó també alguns hotels de la ciutat, compten amb el certificat de turisme esportiu que atorga l'agència catalana de turisme, estan certificats per allotjar equips i atendre les necessitats específiques dels esportistes que s'hi allotgen.

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!