Autor: Miquel González

On comprar

Zones comercialsMercatsMercats setmanalsCentres comercials

Anem de compres!

L’Hospitalet de Llobregat disposa d’un ampli ventall de comerços de proximitat. Ells són un dels motors econòmics arrelats al territori, que impulsen la cohesió social i la convivència.

La seva activitat es desenvolupa al voltant dels set eixos comercials, espais on hi ha una major concentració de botigues per comprar, passejar i menjar.

La ciutat compta amb vuit mercats municipals distribuïts als sis districtes de L’Hospitalet. L’oferta comercial acull producte fresc de qualitat, juntament amb les parades exteriors de roba i complements.

Aquesta línia es veu complementada amb tres mercats no sedentaris de freqüència setmanal, que ofereixen una alternativa on es poden trobar productes de confecció, parament de la llar i d’altres amb uns preus assequibles.

L’Hospitalet enllesteix la seva oferta amb tres centres comercials que conviuen amb el model de comerç urbà que ofereix la ciutat.

Zones comercials

Zona Comercial Bellvitge

624221450

Facebook

Instagram

La zona Comercial Bellvitge es troba vertebrada al nucli del barri de Bellvitge i al voltant dels seus dos mercats municipals.

Associació de Comerciants i Petits Empresaris de Bellvitge.

Zona Comercial Centre i Sant Josep

933381509

Facebook

Instagram

Zona Comercial Centre i Sant Josep és un espai que s’articula al voltant del mercat municipal i el centre històric de la ciutat. Actualment està ampliant cap el barri colindant de Sant Josep.

Grup de Botigues Centre i Sant Josep.

Zona comercial Collblanc i La Torrassa

626421757

Facebook

Instagram

Zona comercial Collblanc i La Torrassa: estructurat al voltant del Mercat municipal. Zona agradable per passejar i comprar.

Associació de Comerciants Collblanc – Torrassa

Zona Comercial L’Hospitalet

933380116

Facebook

Zona Comercial L’Hospitalet la conforma i aplega la resta de la ciutat.

Unió de Botiguers

Zona Comercial La Florida i Les Planes

606625479

Zona Comercial La Florida i Les Planes és el triangle articulat en l’entorn de les avingudes principals del barri. Gran concentració comercial i de serveis.

Associació de Comerciants i Petits Empresaris de La Florida – Les Planes

Zona comercial Pubilla Cases i Can Serra

637699255

Facebook

Instagram

Zona comercial Pubilla Cases i Can Serra es l’activitat que es concentra als principals carrers del barri. Conflueix amb el barri de Can Serra, on la seva zona comercial principal inclou la seva avinguda i els voltants del mercat.

Associació de Comerciants de Pubilla Cases i Can Serra.

Zona comercial Santa Eulàlia

669186862

Web

Facebook

Instagram

Zona comercial Santa Eulàlia es troba articulada al voltant del seu Mercat municipal i els carrers adjacents.

Associació Grup de Comerciants de Santa Eulàlia

Mercats

Mercat Bellvitge

RB Marina 0220

933357903

Facebook

És el mercat municipal més antic de Bellvitge i conserva el caliu de mercat de barri. El millor és visitar-lo en divendres, el seu dia de gran animació. Els divendres, al matí, coincideix amb el mercat ambulant de Bellvitge, pur color i sabor popular, que s'estén al seu voltant i en complementa l'oferta.

Autor: Paco Largo

Mercat de Collblanc

C. Occident 0001

934485166

Facebook

Instagram

Un dels mercats clàssics i més bonics de la ciutat. És de l'any 1932 i manté l'estructura típica dels mercats antics, amb les parades de peix situades just al centre, disposades en perfecta rodona una al costat de l'altra. La seva extensa oferta en productes frescos es completa amb les parades exteriors de roba i complements.

Els seus voltants, de carrers molt vius i comercials, mereixen una passejada.

Mercat de La Florida

C. Sevilla 2

934032570

Facebook

Instagram

Inaugurat el 2016, aquest és el més modern dels mercats de L'Hospitalet. A la planta baixa hi té un gran supermercat, mentre que les parades són a la primera planta, amb accés per una rampa i ascensor. Té 35 parades d'alimentació i 90 de roba i complements.

Autor: Paco Largo

Mercat de Santa Eulàlia

C. Pareto 28

667950128

Facebook

Instagram

Va ser el tercer mercat de L'Hospitalet, després del Centre i el de Collblanc. Les seves successives rehabilitacions n'han respectat la planta en forma de creu grega i l'estil de mercat d'època, però l'han dotat d’instal·lacions modernes i nous espais. Té 77 parades d'alimentació, 60 parades exteriors i 17 botigues .

Autor: Paco Largo

Mercat del Centre

C. Príncep de Bergara 11 B

933370170

Instagram

El més antic i probablement el més bonic de la ciutat. La visita cal complementar-la amb una passejada sense presses pels carrers comercials dels voltants, plens d'establiments de producte de qualitat i on es respira una tranquil·litat i ambient relaxat que ens fa oblidar, per uns instants, que ens trobem al cor de la segona ciutat de Catalunya.

Autor: Paco Largo

Mercat del Torrent Gornal

AV Torrent Gornal 40

934492359

Facebook

Instagram

És el mercat del barri de la Torrassa. Es tracta d'un mercat gran i funcional, amb 132 parades interiors d'alimentació i 126 parades exteriors. Al seu costat, els diumenges s'hi instal·la l'animat mercat dels Ocellets, on hi trobareu plantes, roba calçat, etc.

Autor: Paco Largo

Mercat Merca-2 Bellvitge

RB Marina 181

932632106

Facebook

Instagram

És el mercat més nou de Bellvitge, inaugurat l'any 1989. Està destinat principalment a activitats de venda de producte alimentari, amb 52 parades, però també compta amb una galeria comercial formada per vuit locals destinats a productes no alimentaris , cafeteria i pastisseria.

Mercat Merca-2 Can Serra

C. Pere Pelegrí 0069

934373625

Aixecat gràcies a la incansable lluita veïnal l'any 1985, és un equipament emblemàtic del barri de Can Serra. L'any 2013 s'hi va fer una reestructuració que l'ha dotat d'unes instal·lacions més modernes i accessibles, amb un nou paviment i il·luminació. Compta en el seu espai amb dos autoserveis (Dia i Clarel).

Mercats setmanals

Autor: Paco Largo

Encants - Mercat Bellvitge

RB Marina 0000

934026014

El Mercat ambulant de Bellvitge, que se celebra tots els divendres de 8 a 15 hores, compta amb 544 llocs de venda. Està situat al costat del Mercat Municipal de Bellvitge, a la Rambla de La Marina, i s’hi pot accedir fàcilment en Metro i autobús.

Autor: Paco Largo

Encants - Mercat dels Ocellets

AV Torrent Gornal 0021

934026014

El Mercat dels Ocellets se celebra tots els diumenges de 8 a 15 hores al costat del Mercat Municipal del Torrent Gornal. Les seves 68 parades l’activitat del Mercat Municipal amb oferta en sabateria, regals, complements per a la persona, plantes i flors, ocelleria i herbes medicinals.

Autor: Paco Largo

Encants - Mercat  dels llibres (Collblanc)

C. Occident 0000

934066014

El Mercat de Llibres de Collblanc està situat al voltant del Mercat Municipal de Collblanc. Consta de 8 parades on es comercialitzen llibres, còmics, revistes, vídeos, jocs, articles de col•leccionisme filatèlic i numismàtic, i d’altres articles afins, nous i usats.

Centres comercials

Centre comercial Gran Via 2 

AV Granvia de l'Hospitalet 0075

932591762

Web

Facebook

Instagram

A Gran Via 2 trobaràs més de 170 botigues amb les millors marques, 25 opcions de restauració, bowling i cinema amb tecnologia 4DX i ScreenX. Parking gratis 3 hores i diumenges gratis tot el dia. 

Centre comercial La Farga

AV Josep Tarradellas i Joan 0145

Web

Facebook

Instagram

El teu centre comercial, al cor de L’Hospitalet, per a tu i la teva família. 20.000 m2 de superfície comercial i d’oci amb marques com Lefties, Juguettos, Druni, Pimkie, Santa Gloria, Caprabo, Bosanova i Game, a més d’un gimnàs McFit i 7 sales de cinema Cinesa Luxe. Disposa d’aparcament propi.

IKEA Gran Via Hospitalet

AV Granvia de l'Hospitalet 115

900400922

Web

Facebook

Instagram

Botiga de mobles, decoració, electrodomèstics i articles per la llar. Ofereix dissenys funcionals a preus assequibles en una superfície de 31.500 m2. Disposa d’aparcament propi i bona comunicació en transport públic.

MAPA - Descobreix la nostra ciutat
L'H MAPA!
  • Allotjaments
  • Instal·lacions esportives
  • Recintes firals
  • Restaurants
  • Compres
  • Equipaments d'art i cultura
  • Espais singulars
  • Llocs d'oci