Autor: Serennia Fira Gran Via

On dormir

Un parc hoteler nou i de qualitat

L'Hospitalet compta amb hotels molt notables, en alguns casos dissenyats per arquitectes cèlebres. En són exemples l'Hotel Santos Porta Fira, un gratacel desconstructivista del japonès Toyo Ito, i l'Hotel Renaissance Barcelona Fira, on Jean Nouvel integra la natura en la mateixa estructura.

Els més grans es concentren a la zona propera a la Fira Granvia L'Hospitalet, però l'oferta s'escampa per tota la ciutat i s'ajusta a totes les butxaques.

L'oferta turística dels hotels es complementa amb els seus restaurants, que estan oberts a tothom i es troben entre els més sofisticats de la ciutat.

Allotjaments

(*) Ordre aleatori

Eurohotel Gran Via Fira 4*

C. Ciències 98

935035090

Web

A pocs metres del recinte firal Granvia. Disposa de sales de reunions i despatxos idonis per a tot tipus d'esdeveniments corporatius. Gimnàs gratuït per a tots els hostes de l'hotel.

Radha Hotel BCN 3*

C. Arquitectura 16

932779638,632685165

Web

Facebook

Instagram

Hotel tipus "Boutique" construït al 2019 amb un disseny innovador basat amb criteris arquitectònics de "Feng Shui" i amb materials 100% naturals, que permeten un descans reparador.

L'Hotel disposa de 13 habitacions amb format d'habitacions dobles, triples i quàdruples de dimensions molt grans.

Està al entorn de la Fira (entre Plaça Cerdà i el Gran Via 2) en un espai rodejat de zones ajardinades i molt tranquil. Perfectament comunicat amb el centre de Barcelona i l'aeroport.

Excel-lent punt de partida per visistar Barcelona i L'Hospitalet.

Disponibilitat de servei d'esmorzar i pàrquing.

Disposa de certificació "Alojamiento Seguro" Covid 19 per la entitat de HOSTELERÍA DE ESPANYA i el CEHAT.

Renaissance Barcelona Fira Hotel 4* Sup

PL Europa 50

932618000

Web

Edifici de 27 plantes molt modern, dissenyat per l'arquitecte Jean Nouvel. Destaca per la integració de la vegetació en tot l’edifici, la dualitat cromàtica i el joc de llums per crear espais únics. Compta amb 357 habitacions, una terrassa amb vistes panoràmiques, sala de fitness amb piscina, un restaurant per gaudir dels sabors mediterranis envoltat de palmeres i 1.200 m2 de sales amb llum natural, on celebrar reunions i esdeveniments.

Olala Mini Hotel 1*

C. Montseny 72

911234140

Web

Facebook

Instagram

Olala Mini Hotel és un allotjament d’una estrella acuradament dissenyat, que consta de 4 habitacions per a un o allotjament per a persones i està situat a pocs minuts a peu de l’estació de metro de Torrassa, a la propera zona de l’Hospitalet de Llobregat.

El conegut centre de convencions Fira de Barcelona, situat a la plaça d'Espanya, és a 20 minuts amb metro de l'hotel i es troba a només 18 minuts a peu de l'estadi de futbol del FCB Camp Nou.

Es pot arribar a la plaça de Catalunya en un còmode trajecte en metro de 25 minuts sense haver de canviar de línia, mentre que l’aeroport del Prat de Barcelona és a 20 minuts amb cotxe.

Madanis Hotel 4*

C. Riera Blanca 10

934470006

Web

Facebook

Instagram

Situació privilegiada a molt pocs metres de l'estadi del FC Barcelona. Entre d'altres serveis, disposa de sala de reunions, garatge i lloguer de bicicletes.

Preus públics de les Instal·lacions. Consulta

Madanis Liceo 3*

C. Francesc Layret 2

934470006

Web

Facebook

Instagram

A pocs metres del Camp Nou, ideal per visitar la ciutat de Barcelona i per als fans del futbol. Exclusivitat en el servei i atenció especial al confort.

Vols buscar-lo tú?

Explorar allotjaments
Explorar allotjaments

MAPA - Descobreix la nostra ciutat
L'H MAPA!
  • Allotjaments
  • Instal·lacions esportives
  • Recintes firals
  • Restaurants
  • Compres
  • Equipaments d'art i cultura
  • Espais singulars
  • Llocs d'oci