Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet
Notícies

Cercador de notícies


Resultats de la recerca per Cultura

Resultats: 20


Cultura | 09/06/2021

Torre Barrina acull del 15 al 22 de juny les jornades #L’Hospitalet 6.0, preludi del MWC2021

Les quatre sessions del programa, que organitzen l’Ajuntament de L’H i GSMA, seran en streaming i estaran protagonitzades per dones

Del 15 al 22 de juny, l’Ajuntament de L’Hospitalet i GSMA organitzen el programa #L’Hospitalet 6.0, amb motiu de la celebració del MWC2021. Es tracta d’un seguit de conferències i taules rodones que volen explorar i analitzar, de la mà de 14 dones, com influiran les tecnologies emergents en aspectes cabdals de la societat. Totes les sessions seran emeses des de Torre Barrina en format virtual.

...

Cultura | 03/06/2021

Sis companyies participen en la Mostra de Teatre Aficionat

Al Teatre Joventut

El Teatre Joventut acull del 4 al 6 de juny la Mostra de Teatre Aficionat, L’H fa teatre, en un format reduït però recuperant la presencialitat. La companyia Javier Villena, el Quadre Escènic del Centre Catòlic, Fugirelli Teatre, Bellgrup, Platea i Somnis Revolution pujaran a l’escenari per oferir les peces que han preparat malgrat les limitacions que ha imposat la situació sanitària.

...

Cultura | 27/05/2021

Cap de setmana de Tallers Oberts, portes obertes per mostrar la riquesa del teixit artístic i artesanal.

17 tallers d’artistes i artesans obriran els espais perquè els visitants puguin veure la seva feina de ben a prop.

El 29 i 30 de maig se celebren Tallers Oberts, les jornades de portes obertes a tallers i espais de creació que apropen l’art, l’artesania, el disseny i la creació a la ciutadania, organitzades per l’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD).

...

Cultura | 21/05/2021

Núria Marín: “L’EMMCA és la nostra aposta per l’ensenyament de la música com a vehicle d'integració social i foment de la igualtat d’oportunitats”

L’alcaldessa de L’Hospitalet ha participat a Torre Barrina a la cloenda del programa URBACT ONSTAGE- Escoles de Música pel Canvi Social. L’Hospitalet lidera la xarxa europea de transferència de coneixements, en el marc del programa europeu URBACT.

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín; la secretària d’URBACT, Stefanie Weber, i el coordinador de la xarxa i de l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts (EMMCA), Raül Brenchat, han obert les jornades de cloenda de la xarxa ONSTAGE-Escoles de Música pel Canvi Social, que se celebra els dies 25 i 26 de maig a l’equipament de Torre Barrina a L&rsquo...

Cultura | 12/05/2021

Torna la Nit dels Museus amb portes obertes a les exposicions, decoracions lumíniques i concerts a l’aire lliure

El 15 de maig, de 18 a 22 hores, al Museu, el Centre d’Art Tecla Sala, la Fundació Arranz-Bravo i TPK

El dissabte 15 de maig torna la Nit dels Museus, una cita per gaudir amb tranquil·litat de les exposicions temporals i les col·leccions permanents, que romandran obertes fins a les 22 hores. El Museu, el Centre d’Art Tecla Sala, la Fundació Arranz-Bravo i TPK se sumen a la cita emblemàtica del calendari cultural amb una jornada de portes obertes, amb música a l’aire lliure i decoracions lumíniques.

...

Cultura | 26/04/2021

Les Festes de Primavera acaben amb els aforaments complets de les activitats.

L’esdeveniment ha estat marcat per les mesures anti-Covid.

Amb un espectacle pirotècnic a càrrec de les colles de foc de la ciutat, que els espectadors van seguir asseguts a les cadires, van finalitzar ahir les Festes de Primavera. L’esdeveniment ha estat marcat per les mesures anti-Covid, que ha obligat a canviar el format de les activitats per adequar-les als protocols sanitaris. Les entrades a les activitats requerien reserva prèvia i no s’han celebrat les tradicionals fires de les rambles de Just Oliveras i de la Marina, amb excepció de la Diada de Sant Jordi.

...

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!