Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Notícies

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Resultats de la recerca per Cultura
Resultats: 60

Cultura | 18/09/2023 14:00:00

“Mi rincón favorito de L’Hospitalet” anuncia les fotografies guanyadores

Forma part de les iniciatives que du a terme l’Ajuntament per donar a conèixer la ciutat com a destinació turística

El certamen de fotografia “Mi rincón favorito de L’Hospitalet” ha anunciat avui les seves obres guanyadores. El primer premi, dotat amb 200 euros, l’ha aconseguit Silvia Consola, i el segon premi, de 100 euros, ha estat per a Fran Verjano. 

Del 3 de juliol al 27 d’agost, la ciutadania de L’Hospitalet va presentar 185 fotografies al concurs d’Instagram per mostrar i descobrir el més destacat de la ciutat, superant el nombre de fotografies de l’edició anterior.

Cultura | 03/07/2023 13:45:00

L’Hospitalet torna a buscar el seu racó preferit

Del 3 de juliol al 27 d’agost, la ciutadania pot participar en la tercera edició del certamen de fotografia “Mi rincón favorito de L’Hospitalet”

Avui comença el termini per participar en la tercera edició de “Mi rincón favorito de L’Hospitalet”, un certamen de fotografia a la xarxa social Instagram que convida la població a pujar fotografies per mostrar i descobrir el més destacat de la ciutat.

Cultura | 16/09/2022

“Mi Rincón Favorito de L'Hospitalet” anuncia les fotografies guanyadores

El primer premi ha estat per a Paula Villuendas Navarro i el segon, per a Cristina Rodríguez Pérez

El certamen, que convidava la ciutadania a pujar imatges a Instagram amb els millors espais de la localitat, ha rebut més de 140 participacions

La iniciativa s’emmarca dins del projecte El meu racó favorit, que uneix 40 municipis de tot el país i en el qual es lliuraran premis per categories

Cultura | 21/07/2022

L’Hospitalet torna a participar al concurs “Mi rincón favorito”

L’Ajuntament presenta per segon any consecutiu el certamen que convida la ciutadania a pujar fotografies de L’Hospitalet a la xarxa social Instagram   L’any passat, L’Hospitalet va ser el segon municipi de l’Estat que més fotografies va presentar

L’Ajuntament presenta, per segon any consecutiu, “Mi rincón favorito de  L’Hospitalet”, un certamen a la xarxa social Instagram que convida la ciutadania a penjar-hi fotografies de la localitat per mostrar-ne i descobrir-ne el més destacat: el seu espai favorit, un parc, un racó poc conegut, el seu plat preferit d’un dels restaurants de la ciutat o la plaça que consideri més representativa, entre altres idees. L’Hospitalet va ser una de les 24 poblacions de tot l’Estat que va participar a la iniciativa l’any passat, amb un total de 590 fotografies de la ciutat, situant-se com el segon municipi amb més fotografies publicades.

Cultura | 24/11/2021

El Festival Django omplirà L’Hospitalet de jazz manouche

El certamen es farà del 26 al 28 de novembre al Teatre Joventut i a l’Auditori Barradas. Més de 50 músics hi participaran per recrear les composicions de Django Reinhardt.

Del 26 al 28 de novembre, l’Auditori Barradas i el Teatre Joventut acolliran els concerts del Festival Django L’Hospitalet, una edició històrica amb la participació de més de 50 intèrprets per satisfer els amants de la música de Django Reinhardt. El Festival recupera les classes magistrals, que es faran a l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts (EMMCA).

Cultura | 24/11/2021

El Centre d’Art Tecla Sala exposa l’obra més recent d’Alberto Peral en la mostra “Redonda redonda”

L’artista utilitza com a element essencial la recerca artística. Les peces estableixen un diàleg amb creacions de diferents etapes de la seva producció

“Redonda redonda” és la nova proposta expositiva que, a partir del 25 de novembre, es podrà visitar al Centre d’Art Tecla Sala. Es tracta d’una selecció de treballs escultòrics d’Alberto Peral, resultat d’una obstinada recerca formal en què l’artista ha estat implicat en els darrers anys amb el cilindre com a element essencial. La mostra està comissariada per Jorge Satorre.

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!