La gastronomia de L'Hospitalet ha consolidat el seu prestigi unida a dos trets essencials: l'excel·lència i la diversitat.
La selecció d'establiments que oferim aquí està feta alhora amb els criteris de qualitat i de singularitat, perquè hi hagi una mostra del millor però també de tots els tipus de cuina que tenim.
La cuina que hi trobareu és representativa de la tradició catalana i bona part de l'espanyola, però sense abandonar una clara vocació innovadora i cosmopolita.
Cuina catalana | Opció vegetariana i Km0 | Opció vegana | Opció sense gluten
C. Doctor Martí i Julià 54934497718
Referent de la cuina catalana a la ciutat. Hi destaca el bacallà (preparat de diferents maneres) , les carns a la pedra i, no cal dir-ho, els cargols a la llauna, enriquits amb una salsa que és el secret de la casa. És un restaurant familiar on es cuida molt el producte i el servei proper al client.
Cuina contemporània i creativa
PL Europa 50932973848
Situat a la catorzena planta d’una torre moderna, amb unes vistes excel•lents de l’entorn, el restaurant Palmer ofereix un menú diari molt equilibrat i una carta d’alta cuina internacional.
Cuina espanyola | Cuina catalana | Cuina contemporània i creativa
C. Arquitectura 20934211203
Aquest restaurant petit, prop del centre comercial de la Granvia, és una opció molt encertada per menjar bé per la zona. La carta ofereix un ventall de plats d’orientació mediterrània amb una gran intenció creativa.
Cuina contemporània i creativa | Opció vegetariana i Km0 | Opció vegana | Opció sense gluten
C. Roselles 25932602224
Cuina de mercat elaborada amb creativitat en un ambient còmode i agradable. Una oferta gastronòmica suggeridora amb especialitats destacades com el bacallà, el bistec tàrtar o els peus de porc desossats.
Cuina espanyola | Cuina catalana | Vins, tapes i entrepans | Cuina contemporània i creativa | Opció vegetariana i Km0 | Opció vegana | Opció sense gluten
PL Europa 17 19932590380
Restaurant molt polivalent.
Per el matí esmorçar fins les 12h.
A partir de les 12.30 hrs ja es pot dinar el menú del día de dilluns a divendres (no festius) i la carta. Els caps de setmana carta i sugerencies.
Afterworks de 17:00 a 20:00 amb cocktels i tapes despres del treball.
El vermut, les tapes i els nostres arrossos de secret ibèric a baixa temperatura, de papada iberica confitada, de marisc o fideua de foie i anec, forman part de la nostra carta.
Plats sense gluten, plats vegans i vegetarians.
Cuina catalana | Cuina contemporània i creativa | Opció vegetariana i Km0 | Cuines del món | Opció vegana | Opció sense gluten
PE Pau 5933386113
Espai gastronòmic que recupera la tradició pagesa de la nostra ciutat i territori, centrant els seus platillos en els productes de proximitat i temporada. Cuina fusionada amb influències d’arreu amb propostes equilibrades, actuals i per a tots els públics.