Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Notícies

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Resultats de la recerca per Negocis
Resultats: 4

Negocis | 26/01/2024 13:00:00

L’Hospitalet presenta la seva oferta turística a Fitur

L’Hospitalet disposa actualment de 30 allotjaments turístics i més de 5.000 places

L’Hospitalet és present a la 44a edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur 2024, que té lloc del 24 al 28 de gener. La ciutat hi participa, novament, de la mà de l’Agència Catalana de Turisme i de la Diputació de Barcelona.

Negocis | 28/06/2021

Inscripció prèvia als ajuts de suport a la solvència empresarial en resposta a la COVID-19

S'HA OBERT UN REGISTRE PERQUÈ EMPRESES I PERSONES AUTÒNOMES S'INSCRIGUIN I PUGUIN OPTAR ALS AJUTS DE SUPORT A LA SOLVÈNCIA EMPRESARIAL EN RESPOSTA A LA COVID-19. AQUESTS AJUTS ESTAN DESTINATS A PAGAR A PROVEÏDORS, PAGAR COSTOS FIXOS, REDUIR ELS DEUTES DERIVATS DE L’ACTIVITAT ECONÒMICA I EN CAS DE ROMANENT, DEUTES AMB CREDITORS BANCARIS, AMB L'OBJECTIU D'ALLEUGERIR L'AFECTACIÓ CAUSADA PER LA COVID-19 I DONAR SUPORT A LA SOLVÈNCIA DEL SECTOR PRIVAT A CATALUNYA.També s’ha activat una línia concreta per a empreses de serveis on s’inclouen les agències de viatges detallistes, bars i restaurants, serveis de menjar preparat i càtering entre d'altres.

El govern d’Espanya va publicar al Reial Decret llei 5/2021 una nova línia d'ajuts directes a autònoms i empreses, que té com a objectiu que les comunitats autònomes concedeixin ajuts directes als autònoms i empreses dels sectors més afectats per la pandèmia.

Els nous ajuts estan destinats a reduir l’endeutament de les persones treballadores autònomes (empresaris i professionals) i les empreses no financeres més afectades per la pandèmia de la COVID-19 i s’han de fer servir per al pagament de deutes contrets per les empreses des de març de 2020.

Negocis | 23/09/2020

Núria Marín celebra la decisió de celebrar l’MWC el juny de 2021

L’organització ha anunciat avui que la propera edició es farà del 28 de juny a l’1 de juliol, tres mesos més tard del previst inicialment. L’alcaldessa de L’Hospitalet s’ha reunit aquest matí amb el conseller delegat de GSMA, John Hoffman, per parlar del certamen. 

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha exposat que celebra la decisió de l’organització del Mobile World Congress, anunciada avui, de posposar al juny de 2021 la propera edició del certamen. La decisió de fer el MWC del 28 de juny a l’1 de juliol, segons l’alcaldessa, “garanteix la celebració d’aquesta gran cita tecnològica global amb totes les garanties sanitàries, donant més temps a la lluita contra la pandèmia i a la comercialització de les primeres vacunes”. L’alcaldessa ha recordat que el Mobile World Congress té un gran impacte econòmic en L’Hospitalet i en tot l’àrea metropolitana.

Negocis | 16/06/2020

Fitur celebrarà la seva 41a edició del 20 al 24 de gener del 2021

La Fira Internacional del Turisme tornarà a Ifema després que el sector s’hagi vist afectat enormement per la crisi sanitària derivada per la covid-19.

La Fira Internacional de Turisme (Fitur) celebrarà la seva 41a edició durant els dies del 20 al 24 de gener del 2021 en el recinte firal d’Ifema de Madrid.

Com cada any, a Fitur es presentaran les noves tendències del sector en espais com Fiturtechy, Fitur Health o Fitur screen; gràcies a l’Observatori Fiturnex es mostrarà com el turisme pot ajudar en matèries de sostenibilitat, i també s’està treballant en les agendes de trobades “B2B” que inclou tant el programa general com les especialitzades en turisme d’incentius, reunions i “business travel”, Fitur Mice i “Meet Africa”, oferta turística del continent africà.

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!