Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Actualitat

Negocis | 16/06/2020

Fitur celebrarà la seva 41a edició del 20 al 24 de gener del 2021

La Fira Internacional del Turisme tornarà a Ifema després que el sector s’hagi vist afectat enormement per la crisi sanitària derivada per la covid-19.

La Fira Internacional de Turisme (Fitur) celebrarà la seva 41a edició durant els dies del 20 al 24 de gener del 2021 en el recinte firal d’Ifema de Madrid.

Com cada any, a Fitur es presentaran les noves tendències del sector en espais com Fiturtechy, Fitur Health o Fitur screen; gràcies a l’Observatori Fiturnex es mostrarà com el turisme pot ajudar en matèries de sostenibilitat, i també s’està treballant en les agendes de trobades “B2B” que inclou tant el programa general com les especialitzades en turisme d’incentius, reunions i “business travel”, Fitur Mice i “Meet Africa”, oferta turística del continent africà.

Ara bé, la pròxima trobada de Fitur estarà marcada per un context de recuperació de la indústria turística arran la crisi sanitària derivada per la Covid-19. És per aquest motiu que la fira, punt de trobada de referència global per als professionals del sector i els mercats, tindrà com a objectiu generar un entorn de confiança i recuperació per a empreses i destinacions turístiques.

A més, el recinte firal de Madrid està realitzant anàlisis i certificacions de les mesures de seguretat que cal prendre per tal de reprendre l’activitat de fires i congressos el més aviat possible. També està adoptant els protocols que caldrà seguir tal com han definit les autoritats sanitàries i els organismes públics amb la finalitat de garantir la seguretat, el control i la salut dels assistents.

Pots seguir buscant:

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!