Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Notícies

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Resultats de la recerca per Totes les notícies
Resultats: 151

Gastronomia | 29/11/2023 14:45:00

L’Hospitalet tanca les rutes gastronòmiques amb un 27% més de tapes venudes que el 2022

La 9a edició de la ruta A la tardor, platillos! ha venut 8.147 platillos.

La 9a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos! va acabar diumenge amb 8.147 platillos venuts, la segona xifra més alta de totes les edicions després de la de l’any anterior (8.652 platillos).

Gastronomia | 30/10/2023 12:00:00

A la tardor, platillos! ofereix 31 propostes culinàries

L’esdeveniment culinari serà del 2 al 26 de novembre

La novena edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos! començarà dijous, 2 de novembre. Avui s’han presentat les 31 propostes culinàries i els establiments participants en un acte al restaurant d’aplicació del Centre de Formació d’Hostaleria.

Cultura | 18/09/2023 14:00:00

“Mi rincón favorito de L’Hospitalet” anuncia les fotografies guanyadores

Forma part de les iniciatives que du a terme l’Ajuntament per donar a conèixer la ciutat com a destinació turística

El certamen de fotografia “Mi rincón favorito de L’Hospitalet” ha anunciat avui les seves obres guanyadores. El primer premi, dotat amb 200 euros, l’ha aconseguit Silvia Consola, i el segon premi, de 100 euros, ha estat per a Fran Verjano. 

Del 3 de juliol al 27 d’agost, la ciutadania de L’Hospitalet va presentar 185 fotografies al concurs d’Instagram per mostrar i descobrir el més destacat de la ciutat, superant el nombre de fotografies de l’edició anterior.

Gastronomia | 17/07/2023 19:00:00

Els premis de les rutes de tapes distingeixen tretze establiments de la ciutat

Les rutes gastronòmiques de L’Hospitalet han servit gairebé 42.000 tapes, un 7% més que l’any anterior

Aquesta tarda, s’han lliurat els premis de les rutes gastronòmiques de tapes de L’Hospitalet 2023 a tretze establiments de la ciutat. S’han distingit els guanyadors de la ruta Primavera de Tapes, que va tenir lloc del 20 al 23 d’abril coincidint amb les Festes de Primavera, i els guanyadors de les sis rutes de tapes als barris que s’han realitzat durant les festes majors de Sant Josep, Santa Eulàlia, Can Serra, Collblanc-la Torrassa, Pubilla Cases i la Florida.

En aquesta edició hi han participat 84 propostes de bars i restaurants de la ciutat, que han servit un total de 41.985 tapes, gairebé un 7% més que l’any anterior.

Gastronomia | 05/07/2023 11:30:00

Establiments de restauració de la ciutat reben assessorament gastronòmic

La formació, a càrrec de la xef Eva Hausmann, està destinada principalment a establiments participants en les rutes de tapes

Dilluns, establiments de restauració de L’Hospitalet van participar en una formació sobre gastronomia amb la xef i estilista gastronòmica Eva Hausmann, padrina de les rutes de tapes d’aquest any.

La formació, que consta de dues sessions, consisteix en un assessorament gastronòmic destinat principalment a establiments que participen en les rutes de tapes amb l’objectiu de millorar les seves propostes culinàries.

Cultura | 03/07/2023 13:45:00

L’Hospitalet torna a buscar el seu racó preferit

Del 3 de juliol al 27 d’agost, la ciutadania pot participar en la tercera edició del certamen de fotografia “Mi rincón favorito de L’Hospitalet”

Avui comença el termini per participar en la tercera edició de “Mi rincón favorito de L’Hospitalet”, un certamen de fotografia a la xarxa social Instagram que convida la població a pujar fotografies per mostrar i descobrir el més destacat de la ciutat.

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!