Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Notícies

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Resultats de la recerca per Totes les notícies
Resultats: 145

Gastronomia | 27/04/2022

La Primavera de Tapes va servir prop de 18.000 tapes

L’objectiu de la iniciativa és impulsar el sector de l’hostaleria i la restauració, un dels motors econòmics de la ciutat

Els 35 establiments que han participat a la Primavera de Tapes han servit un total de 17.642 tapes durant els quatre dies que s’ha fet aquesta iniciativa. Aquesta xifra ha estat molt semblant a la registrada en les edicions d’abans de la pandèmia, només una mica per sota de la de 2019. Del 21 al 24 d’abril, coincidint amb les Festes de Primavera, bars i restaurants de L’Hospitalet han ofert propostes de cuina tradicional, creatives i de fusió al preu de 3,50 euros, tapa i consumició.

Gastronomia | 07/04/2022

37ª Edición del Concurso de Cocteleria para Jóvenes Profesionales "Trofeo Ciudad del Hospitalet"

Un any més, i ja en van trenta-set, podeu gaudir del Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu Ciutat de L’Hospitalet, que se celebrarà en el marc de les Festes de Primavera de L’Hospitalet el diumenge dia 24 d’abril de 2022 a les 11 h als salons del Renaissance Barcelona Fira
Hotel.

Gastronomia | 06/04/2022

Tornen les rutes de tapes i el Concurs de Cocteleria “Ciutat de L’Hospitalet”

A les rutes de tapes, tapa i consumició per 3,50 euros.

Aquest matí s’han presentat dos dels esdeveniments gastronòmics més importants dels que se celebren a L’Hospitalet: les rutes de tapes i el Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu “Ciutat de L’Hospitalet”. Aquestes iniciatives recuperen els seus formats habituals després que la pandèmia obligués a cancel·lar l’edició de 2020 i a adaptar la de 2021.

Gastronomia | 22/03/2022

L’Hospitalet acull una jornada sobre els nous reptes per als sectors de la restauració i l’alimentació

L'ACTE COMPTA AMB LA PARTICIPACIÓ DE LA REGIDORA D’OCUPACIÓ, EMPRESA, TURISME I ECONOMIA SOCIAL, ROCÍO RAMÍREZ

Professionals dels sectors de l’hostaleria, l’alimentació, la gastronomia i el turisme participen avui a L’Hospitalet en una jornada que aborda el futur d’aquests sectors: els canvis en els hàbits del consum, la tecnologia alimentària, la producció i la gestió de les empreses.

Gastronomia | 24/12/2021

Turisme sostenible: el gran repte del sector

El turisme sostenible se sosté sobre tres pilars fonamentals que cal tenir en compte a l'hora d'elaborar qualsevol estratègia en el sector. Si en falta un de sol, no hi ha sostenibilitat. Parlem dels pilars econòmic, social i mediambiental. En turisme, la prioritat és minimitzar l'impacte sobre el medi ambient, la cultura i les persones, mentre es contribueix a generar ingressos i ocupació a la població local.

Ciutat | 23/12/2021

L’Ajuntament de L’Hospitalet atorga a John Hoffman la distinció de fill adoptiu de la ciutat

Aprovació definitiva de les ordenances fiscals per al 2022, que incentiven les mesures mediambientals i el lloguer social i incrementen els criteris de tarifació social per reduir la pressió fiscal als sectors més desafavorits.Es destinen 1,15 milions d’euros a ajuts complementaris de beques menjador corresponents al curs 2021-22.

L’Hospitalet atorgarà a John Hoffman, conseller delegat de GSMA, associació que organitza el Mobile World Congress (MWC), el certamen internacional de comunicacions mòbils més important del món, la distinció del títol de fill adoptiu de la ciutat. Així ho ha decidit el ple municipal amb el vots a favor de PSC i ERC i el vot en contra de la resta de grups municipals.

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!