Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet
Notícies

Cercador de notícies


Resultats de la recerca per Gastronomia

Resultats: 7


Gastronomia | 07/07/2021

Presentada la 1a InnBrew, The Brewers Convention que se celebrarà a La Farga

La Farga Centre d’Activitats acull la 1a edició de la InnBrew, The Brewers Convention, un esdeveniment que neix de la mà de Beer Events, empresa impulsora del Barcelona Beer Festival i del Barcelona Beer Challenge, amb l’objectiu de convertir-se en el punt de trobada i de referència del sector professional de la cervesa tant d’Espanya, així com del Sud d’Europa.

FONT: La Farga L'Hospitalet

Gastronomia | 05/07/2021

El Village L’H Experience tanca amb rècord de visitants

11.000 persones han passat del 25 de juny a l’1 de juliol per plaça d’Europa i s’hi han servit 13.200 racions de tapes

El Village L'Hospitalet Experience ha tancat aquest dijous la seva quarta edició, que ha estat tant atípica com multitudinària. L'esdeveniment, que se celebra a la plaça d'Europa coincidint amb el Mobile World Congress, ha rebut la visita d'unes 11.000 persones, i s’hi han servit 13.200 racions de tapes, totes elaborades per restauradors de la ciutat amb productes de proximitat i km 0.

Gastronomia | 14/06/2021

Pubilla Cases pren el relleu a la ruta de tapes

La ruta gastronòmica es podrà gaudir del 17 al 20 de juny

Després de l’èxit de les rutes gastronòmiques de Santa Eulàlia i Can Serra, ara és el torn de Pubilla Cases, una iniciativa que té lloc cada any amb l’objectiu d’impulsar la restauració i promoure la gastronomia de qualitat als barris de la ciutat.

Gastronomia | 13/03/2021

L’Hospitalet se suma a la campanya “Gràcies des del Baix Llobregat”.

L’acció és una iniciativa de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. A L’Hospitalet avui es fa el repartiment de centenars de carxofes a 15 residències de la gent gran.

L’Hospitalet se suma a l’acció “Gràcies des del Baix Llobregat”, que vol agrair als professionals de les residències i en especial a les persones grans que hi viuen l’esforç i la capacitat per superar dia a dia aquest període marcat per la Covid-19 a través del consum de l’hortalissa més representativa del territori, la carxofa.

Gastronomia | 10/12/2020

LH Cooking Show, gastronomia, cultura i creativitat

AMB REPRESENTACIÓ DE LES DIFERENTS CULTURES GASTRONÒMIQUES PRESENTS A LA CIUTAT

El Districte Cultural i l’Ajuntament impulsen LH Cooking Show és un projecte que segueix la trajectòria d’altres accions desenvolupades a la ciutat en els darrers anys per donar valor a la gastronomia, també des d’un punt de vista d’innovació i sinergies. Gràcies a cuiners i cuineres de referència es veu la cuina com un art amb capacitat de mixturar-se i trobar sinergies amb altres sectors vinculats a la creació i que tenen com a finestra de difusió el Districte Cultural.

Gastronomia | 03/12/2020

Cooking in Maximum Security, tercera intervenció artística d’“Els col·leccionables del kiosk solitari”

L’artista Matteo Guidi recupera les receptes de cuina als prestatges del quiosc de l’avinguda del Metro, a Santa Eulàlia

L’artista Matteo Guidi recupera la presència de les receptes de cuina als prestatges del quiosc de l’avinguda del Metro, a Santa Eulàlia amb l’acció Cooking in Maximum Security. Si anteriorment estaven ocupats per les revistes i pels fascicles col·leccionables de receptes de cuina, ara Guidi mostra, projectats en una pantalla, quatre vídeos de receptes: pastís de formatge, amanida rica, cafè taleguero i pastís de xocolata.

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!