Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet
Notícies

Cercador de notícies


Resultats de la recerca per Gastronomia

Resultats: 5


Gastronomia | 27/05/2021

Torna Santa Eulàlia de Tapes

La ruta gastronòmica es podrà gaudir del 27 al 30 de maig per 3,5 euros

Després de l’èxit de Primavera de Tapes, comencen les rutes dels barris, una iniciativa que té lloc cada any amb l’objectiu d’impulsar la restauració i promoure la gastronomia de qualitat als barris de la ciutat. Aquest any, el tret de sortida el dona Santa Eulàlia, seguit de Can Serra, Pubilla Cases i La Florida.

...

Gastronomia | 13/03/2021

L’Hospitalet se suma a la campanya “Gràcies des del Baix Llobregat”.

L’acció és una iniciativa de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. A L’Hospitalet avui es fa el repartiment de centenars de carxofes a 15 residències de la gent gran.

L’Hospitalet se suma a l’acció “Gràcies des del Baix Llobregat”, que vol agrair als professionals de les residències i en especial a les persones grans que hi viuen l’esforç i la capacitat per superar dia a dia aquest període marcat per la Covid-19 a través del consum de l’hortalissa més representativa del territori, la carxofa.

...

Gastronomia | 10/12/2020

LH Cooking Show, gastronomia, cultura i creativitat

AMB REPRESENTACIÓ DE LES DIFERENTS CULTURES GASTRONÒMIQUES PRESENTS A LA CIUTAT

El Districte Cultural i l’Ajuntament impulsen LH Cooking Show és un projecte que segueix la trajectòria d’altres accions desenvolupades a la ciutat en els darrers anys per donar valor a la gastronomia, també des d’un punt de vista d’innovació i sinergies. Gràcies a cuiners i cuineres de referència es veu la cuina com un art amb capacitat de mixturar-se i trobar sinergies amb altres sectors vinculats a la creació i que tenen com a finestra de difusió el Districte Cultural.

...

Gastronomia | 03/12/2020

Cooking in Maximum Security, tercera intervenció artística d’“Els col·leccionables del kiosk solitari”

L’artista Matteo Guidi recupera les receptes de cuina als prestatges del quiosc de l’avinguda del Metro, a Santa Eulàlia

L’artista Matteo Guidi recupera la presència de les receptes de cuina als prestatges del quiosc de l’avinguda del Metro, a Santa Eulàlia amb l’acció Cooking in Maximum Security. Si anteriorment estaven ocupats per les revistes i pels fascicles col·leccionables de receptes de cuina, ara Guidi mostra, projectats en una pantalla, quatre vídeos de receptes: pastís de formatge, amanida rica, cafè taleguero i pastís de xocolata.

...

Gastronomia | 08/10/2020

El Barcelona Beer Festival s'ajorna i se celebrarà del 16 al 18 d'abril, a La Farga

Estava prevista la seva celebració durant aquests dies d'octubre

El Barcelona Beer Festival se celebrarà del 16 al 18 d’abril del 2021. La direcció de l’esdeveniment cerveser ha decidit ajornar definitivament el festival i cercar una nova data a la primavera a l’espera de previsions més favorables davant la pandèmia de la Covid-19.

FONT: L'Hdigital

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!