Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Notícies

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Resultats de la recerca per Gastronomia
Resultats: 35

Gastronomia | 17/07/2023 19:00:00

Els premis de les rutes de tapes distingeixen tretze establiments de la ciutat

Les rutes gastronòmiques de L’Hospitalet han servit gairebé 42.000 tapes, un 7% més que l’any anterior

Aquesta tarda, s’han lliurat els premis de les rutes gastronòmiques de tapes de L’Hospitalet 2023 a tretze establiments de la ciutat. S’han distingit els guanyadors de la ruta Primavera de Tapes, que va tenir lloc del 20 al 23 d’abril coincidint amb les Festes de Primavera, i els guanyadors de les sis rutes de tapes als barris que s’han realitzat durant les festes majors de Sant Josep, Santa Eulàlia, Can Serra, Collblanc-la Torrassa, Pubilla Cases i la Florida.

En aquesta edició hi han participat 84 propostes de bars i restaurants de la ciutat, que han servit un total de 41.985 tapes, gairebé un 7% més que l’any anterior.

Gastronomia | 05/07/2023 11:30:00

Establiments de restauració de la ciutat reben assessorament gastronòmic

La formació, a càrrec de la xef Eva Hausmann, està destinada principalment a establiments participants en les rutes de tapes

Dilluns, establiments de restauració de L’Hospitalet van participar en una formació sobre gastronomia amb la xef i estilista gastronòmica Eva Hausmann, padrina de les rutes de tapes d’aquest any.

La formació, que consta de dues sessions, consisteix en un assessorament gastronòmic destinat principalment a establiments que participen en les rutes de tapes amb l’objectiu de millorar les seves propostes culinàries.

Gastronomia | 25/04/2023 13:50:00

La Primavera de Tapes serveix gairebé 30.000 tapes, un rècord històric

L’Hospitalet acull el 2023 vuit rutes gastronòmiques, la propera de les quals serà durant la Festa Major de Sant Josep, de l’11 al 14 de maig

Els 32 establiments que han participat en l’11a edició de la Primavera de Tapes han servit un total de 29.630 tapes, la qual cosa l’ha convertida en la ruta gastronòmica més exitosa de totes les que s’han fet fins ara.

Del 20 al 23 d’abril, coincidint amb les Festes de Primavera, bars i restaurants de L’Hospitalet han ofert propostes de cuina tradicional, creatives i de fusió al preu de 3,50 euros la tapa, amb consumició en alguns establiments.

Gastronomia | 23/04/2023 15:15:00

El Concurs de Cocteleria Ciutat de L’Hospitalet bat rècords de participació

El Concurs ha comptat amb la participació de 29 joves bàrmans de 19 escoles i establiments de tot Catalunya

Aquest matí ha tingut lloc la 38a edició del Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu Ciutat de L’Hospitalet al Renaissance Barcelona Fira Hotel. Hi han participat 29 concursants de 19 escoles d’hostaleria i establiments de Catalunya, un rècord de participació històric. Entre els participants hi ha dos alumnes del Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet.

Gastronomia | 17/04/2023 12:10:00

Tornen les rutes de tapes i el Concurs de Cocteleria “Ciutat de L'Hospitalet”

La Primavera de Tapes obre el calendari de les rutes gastronòmiques coincidint amb les Festes de Primavera

Aquest matí s'han presentat dos dels esdeveniments gastronòmics més importants de L'Hospitalet: les rutes de tapes i el Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu “Ciutat de L'Hospitalet”.

Enguany, L'Hospitalet acollirà vuit rutes de tapes, la primera de les quals, la Primavera de Tapes, es farà coincidint amb les Festes de Primavera del 20 al 23 d'abril.

Gastronomia | 13/03/2023 13:00:00

Inscripcions obertes al 38è Concurs de Cocteleria per a joves professionals Trofeu “Ciutat de L’Hospitalet”.

L’esdeveniment serà el diumenge 23 d’abril a les 11 hores al Renaissance Barcelona Fira Hotel

Les inscripcions a la XXXVIII edició del Concurs de Cocteleria per a joves professionals “Trofeu Ciutat de l’Hospitalet” estan obertes. S’hi poden inscriure tots els professionals i alumnes d’escoles d’hostaleria i cocteleries d’entre 16 i 27 anys amb un màxim de dos participants per centre formatiu o cocteleria

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!