Logo L'H TurismeLogo Ajuntament de L'Hospitalet
Encara no saps què fer?
MAPA - Descobreix la nostra ciutat
L'H MAPA!
  • Allotjaments
  • Instal·lacions esportives
  • Recintes firals
  • Restaurants
  • Compres
  • Equipaments d'art i cultura
  • Espais singulars
  • Llocs d'oci

Notícies - Notícies sobre L'Hospitalet Veure totes les notícies [+]

La Primavera de Tapes serveix gairebé 30.000 tapes, un rècord històric

Els 32 establiments que han participat en l’11a edició de la Primavera de Tapes han servit un total de 29.630 tapes, la qual cosa l’ha convertida en la ruta gastronòmica més exitosa de totes les que s’han fet fins ara.

Del 20 al 23 d’abril, coincidint amb les Festes de Primavera, bars i restaurants de L’Hospitalet han ofert propostes de cuina tradicional, creatives i de fusió al preu de 3,50 euros la tapa, amb consumició en alguns establiments.

Gastronomia | 25/04/2023 13:50:00

El Concurs de Cocteleria Ciutat de L’Hospitalet bat rècords de participació

Aquest matí ha tingut lloc la 38a edició del Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu Ciutat de L’Hospitalet al Renaissance Barcelona Fira Hotel. Hi han participat 29 concursants de 19 escoles d’hostaleria i establiments de Catalunya, un rècord de participació històric. Entre els participants hi ha dos alumnes del Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet.

Gastronomia | 23/04/2023 15:15:00

Tornen les rutes de tapes i el Concurs de Cocteleria “Ciutat de L'Hospitalet”

Aquest matí s'han presentat dos dels esdeveniments gastronòmics més importants de L'Hospitalet: les rutes de tapes i el Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu “Ciutat de L'Hospitalet”.

Enguany, L'Hospitalet acollirà vuit rutes de tapes, la primera de les quals, la Primavera de Tapes, es farà coincidint amb les Festes de Primavera del 20 al 23 d'abril.

Gastronomia | 17/04/2023 12:10:00

L’Hospitalet estrena un visor de dades interactiu de l’activitat turística

L’Ajuntament estrena el Sistema d’Intel·ligència Turística de L’Hospitalet (SIT L’H), un visor de dades interactiu amb indicadors de l’activitat turística de L’Hospitalet. El projecte, cofinançat per la Diputació de Barcelona, permet obtenir dades dels últims anys sobre el perfil del turista, de la mobilitat dels visitants, del nivell d’ocupació d’allotjaments, del nombre d’activitats i visitants a congressos i fires, de les iniciatives sostenibles dels allotjaments i de l’activitat esportiva de la ciutat, entre d’altres.

Ciutat | 03/04/2023 12:00:00

Inscripcions obertes al 38è Concurs de Cocteleria per a joves professionals Trofeu “Ciutat de L’Hospitalet”.

Les inscripcions a la XXXVIII edició del Concurs de Cocteleria per a joves professionals “Trofeu Ciutat de l’Hospitalet” estan obertes. S’hi poden inscriure tots els professionals i alumnes d’escoles d’hostaleria i cocteleries d’entre 16 i 27 anys amb un màxim de dos participants per centre formatiu o cocteleria

Gastronomia | 13/03/2023 13:00:00

Com fer l'hostaleria més atractiva per als treballadors?

Els estudis ho demostren: per als professionals d'hostaleria, la manca de personal serà un dels principals reptes per al 2023. A l'enquesta que periòdicament realitza el Club TOP F&B, que agrupa els directors corporatius d'alimentació i begudes d'algunes de les principals cadenes hoteleres d'Espanya, així ho afirmaven els membres. La gestió dels recursos humans i la manca de personal es troba en primer lloc. Fer front a la pujada de preus en les matèries primeres en segon lloc i esdevenir un sector atractiu per als clients.

Gastronomia | 04/01/2023 15:20:00

No t'oblidis d'identificar els al·lergògens a la teva carta

El 13 de desembre de 2014 va entrar en vigor la nova llei sobre informació d'al·lergògens. Aquella llei donava la possibilitat, mitjançant de cartelería, d'exposar que el restaurant no pot garantir una informació precisa sobre els al·lergògens. Només han passat 8 anys, tanmateix, la situació ara és molt més exigent ja que els clients s'han acostumat a molta més informació i encara que la normativa no és tan estricta, la realitat sí que obliga a informar en detall, de forma escrita, oral o virtual, però informar. Actualment la llei obliga a incloure la menció 'conté', seguida del producte o substància susceptible de provocar una reacció al·lèrgica, és a dir, qualsevol dels 14 al·lergògens, que veurem més endavant, que marca la normativa, encara que continguin només traces.

Gastronomia | 28/12/2022

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!

Saps què?

A L'Hospitalet, tenim el segell de destinació turística esportiva. I és gràcies a les instal·lacions i serveis d'alta qualitat per fer esport que hi ha a la ciutat.

Logotips

Col·laboradors

Logotip Diputació Logotip Gremi d'Hotels de Barcelona Logotip Segell Logotip Generalitat de Catalunya Logotip Asociación Gremio Hosteleria Logotip Àrea Metropolitana de Barcelona Logotip Mitjans de Comunicació de L'Hospitalet