Logo L'H TurismeLogo Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda - Aquest mes a L'Hospitalet: Veure tota l'agenda [+]

Encara no saps què fer?
MAPA - Descobreix la nostra ciutat
L'H MAPA!
  • Allotjaments
  • Instal·lacions esportives
  • Recintes firals
  • Restaurants
  • Compres
  • Equipaments d'art i cultura
  • Espais singulars
  • Llocs d'oci

Notícies - Notícies sobre L'Hospitalet Veure totes les notícies [+]

L’Hospitalet aborda la seva tercera  transformació posant la tecnologia al servei de les persones

L’Hospitalet presentarà al saló Smart City Expo World Congress les actuacions que desenvolupa per afrontar la seva tercera transformació centrada en l’aposta per les noves tecnologies com a motor de canvi social.

Ciutat | 15/11/2021

Torre Barrina presenta el projecte Laiapp, una ruta d’escultures virtuals per afavorir la narrativa femenina de L’Hospitalet

El regidor d’Educació, Cultura i Innovació de l’Ajuntament, David Quirós, i Carolina Gaona, CEO i fundadora de Laiapp, han presentat aquesta iniciativa, una ruta de 15 escultures virtuals per construir una narrativa femenina de L’Hospitalet a través de la realitat augmentada. El projecte, gestat a Torre Barrina, també es presentarà aquest dimecres a l’estand municipal a l’Smart City Expo World Congress.

Cultura | 15/11/2021

Sinergia 2021: tornen les activitats de ciència en viu i s’estrenen nous continguts audiovisuals

Sinergia obrirà les portes a la recerca puntera que duen a terme les institucions sanitàries que treballen conjuntament a Bellvitge, un dels pols més actius en investigació biomèdica i assistència sanitària del país. Coincidint amb la Setmana de la Ciència, la tercera edició de Sinergia, liderada per l’Ajuntament de L’Hospitalet i l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), difondrà i compartirà la investigació responsable i innovadora de l’IDIBELL, l’Institut Català d’Oncologia, l’Hospital de Bellvitge i la Universitat de Barcelona, amb la voluntat d’avançar cap a noves formes d’orientar la recerca, tot involucrant-hi la societat per assolir un major impacte en la salut.

Ciutat | 12/11/2021

Personalitat i emoció: les claus per a un bon interiorisme en restauració

Com dissenyar un bon restaurant? Com puc buscar la inspiració? Quines tendències trobem al món de la decorestauració? L'interiorisme d'un bar o restaurant és clau per atraure els nostres clients. No n'hi ha prou només en tenir un bon concepte, una bona carta i uns bons productes si el lloc que hem creat no és apte per generar una bona experiència. Està bé cercar l'originalitat, però sempre tenint en compte la personalitat del nostre restaurant i la nostra cuina.

Gastronomia | 05/11/2021

“A la tardor, platillos!” torna amb noves propostes de la gastronomia local

La ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!” ja està en marxa. Des d’avui fins al 28 de novembre, la ciutadania podrà gaudir d’aquesta iniciativa que, a un preu molt ajustat, ofereix plats de tardor en diferents establiments de la ciutat. L’objectiu és contribuir a difondre l’oferta gastronòmica de la ciutat.

Gastronomia | 04/11/2021

L’Ajuntament de L’Hospitalet obre una línia d’ajuts directes a empreses d’allotjament turístic

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha presentat avui al Gornal Activa les bases per accedir al programa d’ajuts per a empreses d’allotjament turístic, afectades per l’impacte econòmic provocat per les mesures de contenció de la Covid-19, tal com recull el Pacte de ciutat en l’eix de reactivació econòmica. Aquesta partida està dotada de fins a 90.000 euros.

Ciutat | 03/11/2021

L’artista Lúa Coderch presenta al Centre d’Art Tecla Sala la videocreació “Palau de vent”

El Centre d’Art Tecla Sala presenta “Palau de vent”, el projecte videogràfic de l’artista Lúa Coderch on revisa la qüestió de la desorientació vinculada a l’experiència d’una pèrdua de sentit difusa i profunda. El projecte s’instal·la a Tecla Sala en el marc del Festival LOOP i es podrà veure del 4 d’octubre al 9 de gener de 2022.

Cultura | 03/11/2021

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!

Saps què?

A L'Hospitalet, tenim el segell de destinació turística esportiva. I és gràcies a les instal·lacions i serveis d'alta qualitat per fer esport que hi ha a la ciutat.

Logotips

Col·laboradors

Logotip Diputació Logotip Gremi d'Hotels de Barcelona Logotip Segell Logotip Generalitat de Catalunya Logotip Asociación Gremio Hosteleria Logotip Àrea Metropolitana de Barcelona Logotip Mitjans de Comunicació de L'Hospitalet