Logo L'H TurismeLogo Ajuntament de L'Hospitalet
Encara no saps què fer?
MAPA - Descobreix la nostra ciutat
L'H MAPA!
  • Allotjaments
  • Instal·lacions esportives
  • Recintes firals
  • Restaurants
  • Compres
  • Equipaments d'art i cultura
  • Espais singulars
  • Llocs d'oci

Notícies - Notícies sobre L'Hospitalet Veure totes les notícies [+]

A la tardor, platillos! L'aparador per guanyar i fidelitzar clients

L’Hospitalet de Llobregat celebra la vuitena edició de la ruta gastronòmica Al tardor, platillos!, un recorregut per les propostes culinàries de 25 establiments de la ciutat. Els consumidors que hi vulguin participar podran fer-ho fins al 27 de novembre. La proposta és senzilla: plats de tardor amb un preu de 4 euros.

Gastronomia | 24/11/2022 13:00:00

Tendències al món del càtering

Segons l'Observatori Sectorial DBK d'INFORMA, després de perdre més d'un 30% d'ingressos el 2020, la prestació de serveis de càtering va registrar el 2021 un creixement del 14,7% respecte a l'any anterior, encara un 22% menys que el 2019.

Gastronomia | 11/11/2022

Turisme culinari i influencia en la elecció de destinació

La manera com treballen la gastronomia els negocis de restauració i hostaleria de la ciutat, l'ha convertit en un pol d'atracció turística.

Gastronomia | 02/11/2022

Fira Barcelona – Gran Via acull més de 20 esdeveniments el 2022

L’Hospitalet disposa d’una àmplia oferta hotelera que es complementa amb una gran varietat de propostes gastronòmiques, un ampli teixit de comerç de proximitat, museus, galeries d’art i esdeveniments culturals i tradicionals amb actes al llarg de tot l’any que es promocionen des de L’Hospitalet Turisme, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme.

Ciutat | 27/09/2022

“Mi Rincón Favorito de L'Hospitalet” anuncia les fotografies guanyadores

El certamen, que convidava la ciutadania a pujar imatges a Instagram amb els millors espais de la localitat, ha rebut més de 140 participacions

La iniciativa s’emmarca dins del projecte El meu racó favorit, que uneix 40 municipis de tot el país i en el qual es lliuraran premis per categories

Cultura | 16/09/2022

L’Hospitalet torna a participar al concurs “Mi rincón favorito”

L’Ajuntament presenta, per segon any consecutiu, “Mi rincón favorito de  L’Hospitalet”, un certamen a la xarxa social Instagram que convida la ciutadania a penjar-hi fotografies de la localitat per mostrar-ne i descobrir-ne el més destacat: el seu espai favorit, un parc, un racó poc conegut, el seu plat preferit d’un dels restaurants de la ciutat o la plaça que consideri més representativa, entre altres idees. L’Hospitalet va ser una de les 24 poblacions de tot l’Estat que va participar a la iniciativa l’any passat, amb un total de 590 fotografies de la ciutat, situant-se com el segon municipi amb més fotografies publicades.

Cultura | 21/07/2022

L’Ajuntament difon Bones pràctiques turístiques

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha editat el tríptic Bones pràctiques turístiques amb l’objectiu de convidar els visitats de la ciutat a conèixer la cultura, la gastronomia, les tradicions i el comerç de proximitat d’una manera respectuosa amb el medi ambient, utilitzant mitjans de transport sostenibles i fent un ús responsable dels allotjaments.

Ciutat | 18/07/2022

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!

Saps què?

A L'Hospitalet, tenim el segell de destinació turística esportiva. I és gràcies a les instal·lacions i serveis d'alta qualitat per fer esport que hi ha a la ciutat.

Logotips

Col·laboradors

Logotip Diputació Logotip Gremi d'Hotels de Barcelona Logotip Segell Logotip Generalitat de Catalunya Logotip Asociación Gremio Hosteleria Logotip Àrea Metropolitana de Barcelona Logotip Mitjans de Comunicació de L'Hospitalet