Logo L'H TurismeLogo Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda - Aquest mes a L'Hospitalet: Veure tota l'agenda [+]

Encara no saps què fer?
MAPA - Descobreix la nostra ciutat
L'H MAPA!
  • Allotjaments
  • Instal·lacions esportives
  • Recintes firals
  • Restaurants
  • Compres
  • Equipaments d'art i cultura
  • Espais singulars
  • Llocs d'oci

Notícies - Notícies sobre L'Hospitalet Veure totes les notícies [+]

L’edició del CREA 2021 repeteix el format digital i ofereix un programa de TV amb entrevistes i actuacions musicals

Del 26 al 29 d’octubre arriba una nova edició del CREA, el punt de trobada per a tots els que conviuen i treballen en el Districte Cultural, que organitza anualment l’Ajuntament de L’Hospitalet.  Per segon any consecutiu, a causa de la pandèmia, el CREA celebrarà una edició especial amb una programació digital enfocada a professionals, artistes, creatius, programadors, curadors i gestors del sector cultural i d’àmbits relacionats.

Cultura | 15/10/2021

Sónar+D by L’Hospitalet

L’Hospitalet presenta, un any més, una proposta híbrida per al Sónar+D que uneix art, recerca i innovació amb l’objectiu de dissenyar nous continguts culturals per a un públic que demana noves experiències. La proposta està impulsada en el marc de l’estratègia L’Hospitalet 6.0, té com a objectiu accelerar la innovació i la transformació digital de la ciutat i pretén ser un punt de trobada entre la creativitat i la innovació tecnològica avançada.

Cultura | 14/10/2021

“Desig de Nocturna” a L’Hospitalet

Aquest dissabte, 2.500 persones han participat en una nova edició de la Cursa Nocturna, desprès del parèntesi de 2020. Els guanyadors de la prova han estat en categoria masculina, el corredor de L'Hospitalet Alejandro Rodríguez, que ha fet un temps de 14,22, i en femenina, Oda Hove, amb 16,56.

Esports | 11/10/2021

La ciència puja a l’escenari de l’Auditori Barradas per demostrar que és tot un espectacle

La ciència no és avorrida ni exclusivament destinada als experts, dues premisses molt presents en el cicle “Ciència a escena”, un petit festival de muntatges escènics destinat a explicar conceptes científics de forma amena i divertida. Organitzat per Pessics de Ciència, els espectacles tindran lloc del 13 al 17 d’octubre a l’Auditori Barradas.

Cultura | 08/10/2021

16è Festival de Curtmetratges de L’Hospitalet

L’entitat Joves per la Igualtat i la Solidaritat (JIS) organitza, amb el suport de l’Ajuntament, una nova edició del Festival de Curtmetratges de L’Hospitalet, obert al jovent de fins a 35 anys.

Cultura | 06/10/2021

El Centre d’Art Tecla Sala acull demà la presentació del Cens d’Artistes de Catalunya

L’elaboració del Cens d’Artistes es va posar en marxa el desembre de 2020 impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat, el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) i les associacions de professionals de la cultura amb l’objectiu de cartografiar la creació artística del país i facilitar el desenvolupament de l’Estatut de l’artista. El Cens implicava un treball exhaustiu de diagnosi i d’avaluació a partir del qual definir estratègies, directrius i accions concretes per millorar les condicions professionals dels artistes i els professionals de la cultura i les polítiques públiques adreçades al sector.

Cultura | 06/10/2021

Tot a punt per a la Cursa Nocturna de L’Hospitalet

Aquest dissabte, 9 d’octubre, l’esport torna als carrers de L’Hospitalet amb una nova edició de la Cursa Nocturna, una convocatòria oberta a tothom a partir de 14 anys. L’alcaldessa, Núria Marín, donarà el tret de sortida de l’11a edició a les 20 hores, a la plaça d’Europa.

Esports | 06/10/2021

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!

Saps què?

A L'Hospitalet, tenim el segell de destinació turística esportiva. I és gràcies a les instal·lacions i serveis d'alta qualitat per fer esport que hi ha a la ciutat.

Logotips

Col·laboradors

Logotip Diputació Logotip Gremi d'Hotels de Barcelona Logotip Segell Logotip Generalitat de Catalunya Logotip Asociación Gremio Hosteleria Logotip Àrea Metropolitana de Barcelona Logotip Mitjans de Comunicació de L'Hospitalet