Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Actualitat

Cultura | 03/07/2023 13:45:00

Turisme

L’Hospitalet torna a buscar el seu racó preferit

Del 3 de juliol al 27 d’agost, la ciutadania pot participar en la tercera edició del certamen de fotografia “Mi rincón favorito de L’Hospitalet”

Avui comença el termini per participar en la tercera edició de “Mi rincón favorito de L’Hospitalet”, un certamen de fotografia a la xarxa social Instagram que convida la població a pujar fotografies per mostrar i descobrir el més destacat de la ciutat.

Per participar-hi, cal seguir els passos següents:

  1. Fer una fotografia amb un telèfon mòbil o qualsevol altre dispositiu.
  2. Pujar-la a la xarxa social Instagram amb els hashtags del certamen (#mirinconfavorito i #mirinconfavoritoLH) i etiquetar el perfil @lhturisme.
  3. Omplir el formulari d'inscripció, en el qual també es poden consultar les bases.
  4. Enviar la fotografia al correu turisme@l-h.cat.

Hi pot participar tota la ciutadania a partir dels 18 anys, des d’avui, 3 de juliol, fins al 27 d’agost. La fotografia pot ser retocada digitalment, ha d’estar realitzada a L’Hospitalet o ha de fer referència a la ciutat, a més s’ha d’especificar la ubicació on s’ha pres. Cada participant hi pot presentar fins a cinc fotografies, i en cas de presentar-ne diverses, ha d’omplir un formulari per cada una d’elles.

El text de la descripció de la imatge forma part de l’obra i el jurat el pot tenir en compte a l’hora d'escollir els treballs guanyadors. El format i l’extensió són lliures i es permet la inclusió d’emoticones.

Un jurat format per personal tècnic de l’Ajuntament de L’Hospitalet i personalitats del sector de la fotografia serà l’encarregat de determinar les fotografies guanyadores.

El certamen tindrà dos premis: un primer guardó de 200 euros i un segon de 100 euros. Les obres participants seran publicades al compte d’Instagram @lhturisme, i les quatre primeres classificades seran impreses en diversos materials promocionals (postals, adhesius i pòsters).

A més, l’obra guanyadora optarà pels premis nacionals del projecte “Mi rincón favorito”, juntament amb les fotos guanyadores de certàmens de tot el país, amb premis que van dels 50 als 500 euros.

Els premis en l’àmbit local es donaran a conèixer entre el 15 i el 20 de setembre i els guanyadors nacionals es publicaran el 27 de setembre, coincidint amb el Dia Mundial del Turisme.


Promoció de L’Hospitalet com a destinació turística

És la tercera edició del certamen “Mi rincón favorito” i també el tercer any que se celebra a L’Hospitalet. En l’edició del 2021, L’Hospitalet va ser la ciutat amb més fotografies presentades i l’any passat hi van participar 142 obres. En l’àmbit nacional, en les dues primeres edicions es van realitzar 50 certàmens locals i es van presentar més de 7.000 imatges a concurs.

L'objecte de la convocatòria és l’estímul de la capacitat creativa de la ciutadania en el terreny de la fotografia digital, alhora que es busca generar contingut enriquidor a les xarxes socials a través d’un ús responsable i amb finalitat cultural. A més, el certamen compleix un objectiu promocional i fa que siguin els mateixos usuaris els que mostrin els aspectes que ells mateixos consideren més rellevants de la localitat.

Aquesta proposta forma part de les iniciatives que du a terme l’Ajuntament per donar a conèixer la ciutat com a destinació turística, mostrant tots aquells punts forts que ofereix, i acostant a visitants i a ciutadania espais singulars i únics, que permeten completar la idea de L’Hospitalet com a ciutat turística.

L’Hospitalet és una destinació urbana en la qual la cultura com a eix principal de desenvolupament turístic es complementa amb una àmplia oferta gastronòmica i esportiva, i on clarament el turisme de congressos i negocis és l’eix diferencial bàsic per a la ciutat. Amb aquest concurs, podrem apropar-nos a la visió de la ciutadania i del turista i mostrar una ciutat viva i en constant creixement.

Més informació del certamen i formulari d’inscripció.

Pots seguir buscant:

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!