Aquest matí ha tingut lloc la 38a edició del Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu Ciutat de L’Hospitalet al Renaissance Barcelona Fira Hotel. Hi han participat 29 concursants de 19 escoles d’hostaleria i establiments de Catalunya, un rècord de participació històric. Entre els participants hi ha dos alumnes del Centre de Formació d’Hostaleria de L’Hospitalet.
Gastronomia | 23/04/2023 15:15:00
Aquest matí s'han presentat dos dels esdeveniments gastronòmics més importants de L'Hospitalet: les rutes de tapes i el Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu “Ciutat de L'Hospitalet”.
Enguany, L'Hospitalet acollirà vuit rutes de tapes, la primera de les quals, la Primavera de Tapes, es farà coincidint amb les Festes de Primavera del 20 al 23 d'abril.
Gastronomia | 17/04/2023 12:10:00
L’Ajuntament estrena el Sistema d’Intel·ligència Turística de L’Hospitalet (SIT L’H), un visor de dades interactiu amb indicadors de l’activitat turística de L’Hospitalet. El projecte, cofinançat per la Diputació de Barcelona, permet obtenir dades dels últims anys sobre el perfil del turista, de la mobilitat dels visitants, del nivell d’ocupació d’allotjaments, del nombre d’activitats i visitants a congressos i fires, de les iniciatives sostenibles dels allotjaments i de l’activitat esportiva de la ciutat, entre d’altres.
Ciutat | 03/04/2023 12:00:00
Les inscripcions a la XXXVIII edició del Concurs de Cocteleria per a joves professionals “Trofeu Ciutat de l’Hospitalet” estan obertes. S’hi poden inscriure tots els professionals i alumnes d’escoles d’hostaleria i cocteleries d’entre 16 i 27 anys amb un màxim de dos participants per centre formatiu o cocteleria
Gastronomia | 13/03/2023 13:00:00
Els estudis ho demostren: per als professionals d'hostaleria, la manca de personal serà un dels principals reptes per al 2023. A l'enquesta que periòdicament realitza el Club TOP F&B, que agrupa els directors corporatius d'alimentació i begudes d'algunes de les principals cadenes hoteleres d'Espanya, així ho afirmaven els membres. La gestió dels recursos humans i la manca de personal es troba en primer lloc. Fer front a la pujada de preus en les matèries primeres en segon lloc i esdevenir un sector atractiu per als clients.
Gastronomia | 04/01/2023 15:20:00
De manera creixent, durant els darrers anys, s'ha sentit parlar cada cop més de foodtech. Però què és i com ens està afectant? Per començar, el foodtech és com s'anomena l'ús de tecnologies i biotecnologies per generar innovacions que suposin un canvi important en la manera de produir els aliments, però també de processar-los, cuinar-los o distribuir-los. Per tant, el foodtech afecta tota la cadena de valor de la indústria alimentària. Des del sector primari, la ramaderia fins als supermercats i, per descomptat, l'hostaleria.
Gastronomia | 23/12/2022 10:00:00
El context actual obliga el sector hoteler a ser especialment curós perquè la seva gestió s'ajusti als canvis que s'estan produint a nivell social i mundial. L'hostaleria és una indústria molt dinàmica que s'adapta als canvis, les innovacions, els nous conceptes i els gustos dels consumidors. Però ara també cal adaptar-se a una situació externa.
Gastronomia | 20/12/2022 13:00:00
En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!
A L'Hospitalet, tenim el segell de destinació turística esportiva. I és gràcies a les instal·lacions i serveis d'alta qualitat per fer esport que hi ha a la ciutat.