Logo L'H TurismeLogo Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda - Aquest mes a L'Hospitalet: Veure tota l'agenda [+]

Encara no saps què fer?
MAPA - Descobreix la nostra ciutat
L'H MAPA!
  • Allotjaments
  • Instal·lacions esportives
  • Recintes firals
  • Restaurants
  • Compres
  • Equipaments d'art i cultura
  • Espais singulars
  • Llocs d'oci

Notícies - Notícies sobre L'Hospitalet Veure totes les notícies [+]

25 establiments oferiran propostes per a la ruta A la tardor, platillos!

De l’1 al  27 de novembre, la ciutadania podrà gaudir d’aquesta iniciativa que, a un preu molt ajustat, 4 euros, ofereix plats de tardor i consumició en diferents establiments de la ciutat amb l’objectiu de promoure i apropar l’oferta gastronòmica als ciutadans i als visitants de L’Hospitalet.

Gastronomia | 24/10/2022 11:50:00

Fira Barcelona – Gran Via acull més de 20 esdeveniments el 2022

L’Hospitalet disposa d’una àmplia oferta hotelera que es complementa amb una gran varietat de propostes gastronòmiques, un ampli teixit de comerç de proximitat, museus, galeries d’art i esdeveniments culturals i tradicionals amb actes al llarg de tot l’any que es promocionen des de L’Hospitalet Turisme, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme.

Ciutat | 27/09/2022

“Mi Rincón Favorito de L'Hospitalet” anuncia les fotografies guanyadores

El certamen, que convidava la ciutadania a pujar imatges a Instagram amb els millors espais de la localitat, ha rebut més de 140 participacions

La iniciativa s’emmarca dins del projecte El meu racó favorit, que uneix 40 municipis de tot el país i en el qual es lliuraran premis per categories

Cultura | 16/09/2022

L’Hospitalet torna a participar al concurs “Mi rincón favorito”

L’Ajuntament presenta, per segon any consecutiu, “Mi rincón favorito de  L’Hospitalet”, un certamen a la xarxa social Instagram que convida la ciutadania a penjar-hi fotografies de la localitat per mostrar-ne i descobrir-ne el més destacat: el seu espai favorit, un parc, un racó poc conegut, el seu plat preferit d’un dels restaurants de la ciutat o la plaça que consideri més representativa, entre altres idees. L’Hospitalet va ser una de les 24 poblacions de tot l’Estat que va participar a la iniciativa l’any passat, amb un total de 590 fotografies de la ciutat, situant-se com el segon municipi amb més fotografies publicades.

Cultura | 21/07/2022

Les rutes de tapes premien les millors propostes

Ahir es van lliurar els premis als establiments guanyadors dels programes  municipals de les rutes gastronòmiques de tapes 2022, que s’han fet durant la celebració de les Festes de Primavera i les festes majors als barris de Sant Josep, Santa Eulàlia, Can Serra, Collblanc-la Torrassa, Pubilla Cases i la Florida. 

Durant les rutes de tapes es van poder degustar 114 propostes de bars i restaurants de la ciutat, que han servit 30.000 tapes.

Gastronomia | 19/07/2022 9:30:00

L’Ajuntament difon Bones pràctiques turístiques

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha editat el tríptic Bones pràctiques turístiques amb l’objectiu de convidar els visitats de la ciutat a conèixer la cultura, la gastronomia, les tradicions i el comerç de proximitat d’una manera respectuosa amb el medi ambient, utilitzant mitjans de transport sostenibles i fent un ús responsable dels allotjaments.

Ciutat | 18/07/2022

Últims dies a L'Hospitalet dels equips de la Federació Escocesa de Bàsquet

Aquesta setmana marxaran els darrers equips de la Federació Escocesa de Bàsquet que han passat per l'Hospitalet. Aquest dimecres, la regidora d'esports, Maite Revilla ha visitat el Poliesportiu Municipal del Gornal per acomiadar-los.

Esports | 30/06/2022

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!

Saps què?

A L'Hospitalet, tenim el segell de destinació turística esportiva. I és gràcies a les instal·lacions i serveis d'alta qualitat per fer esport que hi ha a la ciutat.

Logotips

Col·laboradors

Logotip Diputació Logotip Gremi d'Hotels de Barcelona Logotip Segell Logotip Generalitat de Catalunya Logotip Asociación Gremio Hosteleria Logotip Àrea Metropolitana de Barcelona Logotip Mitjans de Comunicació de L'Hospitalet