Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Actualitat

Ciutat | 18/03/2024 15:00:00

Turisme

L’Hospitalet promociona l’oferta turística a B-Travel

La ciutat dona a conèixer l’oferta turística sota el lema “L’Hove. L’Hospitalet, una ciutat que es fa estimar”

L’Hospitalet ha estat present de nou al Saló de Turisme B-Travel que ha tingut lloc del 15 al 17 de març al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. L’esdeveniment ha acollit més de 26.000 visitants i 500 expositors en 7.150 metres d’exposició.

La participació en aquesta edició de B-Travel, novament de la mà de l’Agència Catalana de Turisme i de la Diputació de Barcelona, té com a objectiu promocionar els atractius de la ciutat: l’oferta hotelera de primera categoria, la qualitat i varietat gastronòmiques, l’acreditació com a Destinació Turística Esportiva i l’oferta cultural.

Tècnics municipals de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme han assistit al Saló i han donat a conèixer l’oferta turística de la ciutat sota el lema “L’Hove. L’Hospitalet, una ciutat que es fa estimar”, i s’ha difós material informatiu sobre els atractius de la ciutat.

El gener, L’Hospitalet va acudir a la 44a edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur 2024. La presència de la marca turística de la ciutat en les fires més importants del sector s’emmarca en l’estratègia de l’Ajuntament per donar-se a conèixer als grans operadors turístics, i posicionar-se millor en els circuits nacionals i internacionals.

L’Hospitalet, destinació turística de negocis
Des de fa uns anys, L’Hospitalet  destaca com a destinació turística de negocis i de turisme esportiu, gràcies al reconeixement que va suposar l’atorgament del segell de Destinació de Turisme Esportiu.

La ciutat disposa de 30 allotjaments turístics (hotels, hostals i apartaments turístics) i 5.024 places, amb una ocupació d’un 75 % durant el 2023. Els establiments hotelers de L’Hospitalet han tancat el 2023 amb 1.051.000 pernoctacions, superant per primera vegada la xifra del milió. Durant el mateix període, la ciutat ha acollit 470.100 viatgers, una xifra rècord, que supera les dades d’abans de la pandèmia (381.200 el 2019 i 355.800 el 2018). Un 68,81 % dels viatgers van ser estrangers (323.467 persones), i un 31,19 %, de l’Estat (146.618 persones).

Els dos centres de congressos de la ciutat, La Farga i Fira de Barcelona Gran Via, van acollir el 2023 més de 990.000 persones durant els 107 esdeveniments que van organitzar.

Recentment, a més, L’Hospitalet ha renovat la certificació de destinació Biosphere, atorgada per l’Institut de Turisme Responsable i impulsada per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona.

Pots seguir buscant:

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!