Logo L'H TurismeLogo Ajuntament de L'Hospitalet
Encara no saps què fer?
MAPA - Descobreix la nostra ciutat
L'H MAPA!
  • Allotjaments
  • Instal·lacions esportives
  • Recintes firals
  • Restaurants
  • Compres
  • Equipaments d'art i cultura
  • Espais singulars
  • Llocs d'oci

Notícies - Notícies sobre L'Hospitalet Veure totes les notícies [+]

Food stylist: Com atraure els teus clients a través de la fotografia del producte?

Fer un plat suculent i apetitós és un dels objectius de qualsevol restaurant, sense deixar de banda el bon sabor de l'elaboració. La fotografia és una eina clau per atraure clients al teu restaurant. L'estilisme gastronòmic és un art que desperta a l'espectador, a través de la vista i cuidant el detall, el desig de tastar el menjar que veu.

La vista és un dels sentits més evolucionats, ens permet copsar i interpretar informació visual sobre llum, color, forma, distància, posició o moviment. És per això que l'expressió de “menges pels ulls” pugui agafar molt de sentit quan parlem de la relació entre la vista i el gust. Segons el llibre de Dana Small, investigadora en Neurologia i Fisiologia del Sabor de la Universitat de Yale, 'El sabor és al cervell' diu que els aspectes visuals com el color, el to, la brillantor o fins i tot l'envàs condicionen el sabor de el menjar.

Gastronomia | 29/10/2021

Nit de l’Esport 2021

El Teatre Joventut acull aquest vespre, a partir de les 20.30 hores, una nova edició de la Nit de l’Esport,  organitzada per l’Ajuntament, en reconeixement dels bons resultats esportius obtinguts la temporada passada pels i per les esportistes i pels equips de la ciutat. En aquesta edició hi haurà també un reconeixement als esportistes de la ciutat que aquest estiu han participat en es Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio.

Esports | 28/10/2021

L’Hospitalet rep 15,8 milions d’euros de l’AMB per a una vintena de projectes de millora de la sostenibilitat

L’Àrea Metropolitana de Barcelona finançarà prop d’una vintena de projectes que es duran a terme a L’Hospitalet i que tenen a veure amb la millora de la mobilitat i la transició ecològica i energètica en el marc del Pla de sostenibilitat ambiental (PSA). Es tracta d’un total de 19 projectes que l’Ajuntament de L’Hospitalet ha presentat, que suposen una inversió de 15,8 milions d’euros i que s’executaran en el període 2022-2023.

Ciutat | 28/10/2021

Reobre el pavelló i la piscina del Poliesportiu Fum d’Estampa

Aquesta setmana s’han reobert el pavelló i la piscina del Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa, un cop han acabat les obres de substitució de la coberta de la piscina i s’han reparat i impermeabilitzat la resta de les cobertes del poliesportiu. La realització del projecte de remodelació del poliesportiu per fases permet que la instal·lació no s’hagi de tancar íntegrament durant un període llarg de temps, la qual cosa ocasionaria un major perjudici per a les persones usuàries.

Esports | 27/10/2021

S’inicien els treballs de consolidació, restauració i arranjament del mur nord del Castell de Bellvís

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha encarregat tres projectes per a la rehabilitació del Castell de Bellvís, al barri de la Torrassa, i la seva adequació com a Centre d’Interpretació de l’Època Medieval a la ciutat. El projecte també inclou recuperar l’espai que envolta la fortificació com a mirador de la ciutat i rememorar d’aquesta manera la seva antiga funció de torre de vigilància des d’on es controlaven els camps que ocupaven la muntanya, la Via Augusta i el Delta del Llobregat.

Cultura | 27/10/2021

“Ceci n’est pas una revolució”, la nova exposició que reinterpreta obres del fons del Museu

El Museu i el TPK, Art i Pensament Contemporani proposen una nova aproximació a algunes de les peces del fons d’art de la ciutat. A “Ceci n’est pas una revolució”, artistes provinents de Mèxic, Lituània, França i Catalunya han treballat al voltant d’una antiga placa de nomenclàtor de la ciutat durant la Guerra Civil.

Cultura | 27/10/2021

La màgia del Cirque du Soleil torna a L’Hospitalet

La gran carpa del Cirque du Soleil tornarà a aixecar-se, per primer cop després de la pandèmia, al solar delimitat per la travessia Industrial i el carrer de la Feixa Llarga, al barri de Bellvitge. La companyia canadenca ha anunciat avui que a partir del 17 de març es podran veure les representacions de l’espectacle Luzia, que obre al Districte Cultural de L’Hospitalet una gira que continuarà a Alacant i Madrid, després d’un llarg període d’absència.

Cultura | 26/10/2021

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!

Saps què?

A L'Hospitalet, tenim el segell de destinació turística esportiva. I és gràcies a les instal·lacions i serveis d'alta qualitat per fer esport que hi ha a la ciutat.

Logotips

Col·laboradors

Logotip Diputació Logotip Gremi d'Hotels de Barcelona Logotip Segell Logotip Generalitat de Catalunya Logotip Asociación Gremio Hosteleria Logotip Àrea Metropolitana de Barcelona Logotip Mitjans de Comunicació de L'Hospitalet