Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Actualitat

Cultura | 21/07/2022

L’Hospitalet torna a participar al concurs “Mi rincón favorito”

L’Ajuntament presenta per segon any consecutiu el certamen que convida la ciutadania a pujar fotografies de L’Hospitalet a la xarxa social Instagram   L’any passat, L’Hospitalet va ser el segon municipi de l’Estat que més fotografies va presentar

L’Ajuntament presenta, per segon any consecutiu, “Mi rincón favorito de  L’Hospitalet”, un certamen a la xarxa social Instagram que convida la ciutadania a penjar-hi fotografies de la localitat per mostrar-ne i descobrir-ne el més destacat: el seu espai favorit, un parc, un racó poc conegut, el seu plat preferit d’un dels restaurants de la ciutat o la plaça que consideri més representativa, entre altres idees. L’Hospitalet va ser una de les 24 poblacions de tot l’Estat que va participar a la iniciativa l’any passat, amb un total de 590 fotografies de la ciutat, situant-se com el segon municipi amb més fotografies publicades.

El certamen comptarà amb dos premis: un primer premi dotat amb 200 euros i un segon premi dotat amb 100 euros. Les fotografies millor puntuades, juntament amb la guanyadora del primer premi, seran impreses en diversos materials promocionals (postals, adhesius i pòsters) i seran publicades al compte @lhturisme d’Instagram. A més, la fotografia guanyadora del primer premi optarà als premis nacionals del projecte “Mi rincón favorito” juntament amb les fotos guanyadores d’altres certàmens de tot el país, amb premis que van dels 50 als 500 euros.

Per participar-hi, n’hi ha prou de prendre una instantània i pujar-la a la xarxa social Instagram amb els hashtags del certamen #mirinconfavorito i #mirinconfavoritoLH i etiquetar en la fotografia el perfil @lhturisme. A més, s’ha d’omplir el formulari de participació (on també se’n poden consultar les bases). El certamen està obert a totes les persones majors d’edat (18 anys) que vulguin participar-hi, sense importar el lloc de naixement. L’únic requisit és que la fotografia presentada estigui realitzada a la localitat o hi faci referència.

El termini per inscriure fotografies estarà obert de l’1 al 31 d’agost. Els premis locals es donaran a conèixer el 16 de setembre i el 27 de setembre, coincidint amb el Dia Internacional del Turisme, es faran públics els premis estatals.

Aquesta proposta forma part de les iniciatives que du a terme l’Ajuntament per donar a conèixer la ciutat com a destinació turística, mostrant tots aquells punts forts que ofereix, i acostant a visitants i a ciutadania espais singulars i únics, que permeten completar la idea de L’Hospitalet com a ciutat turística.

L’Hospitalet és una destinació urbana on la cultura com a eix principal de desenvolupament turístic es complementa amb una àmplia oferta gastronòmica i esportiva, i on clarament el turisme de congressos i negocis són l’eix diferencial bàsic per a la ciutat.

Més informació del certamen i formulari d’inscripció:  "Mi Rincón Favorito de L'Hospitalet"

Pots seguir buscant:

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!