Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Actualitat

Cultura | 16/09/2022

“Mi Rincón Favorito de L'Hospitalet” anuncia les fotografies guanyadores

El primer premi ha estat per a Paula Villuendas Navarro i el segon, per a Cristina Rodríguez Pérez

“Mi Rincón Favorito de L'Hospitalet de Llobregat” ha anunciat aquest divendres les seves obres guanyadores: el primer premi, dotat amb 200 euros, l’ha aconseguit Paula Villuendas Navarro amb aquesta fotografia, i el segon premi, de 100 euros, ha estat per a Cristina Rodríguez Pérez per aquesta fotografia. Han sigut les dues guardonades com a millor imatge entre les més de 140 presentades al concurs al voltant del hashtag #mirinconfavoritoLH.


L’objectiu de la convocatòria ha estat estimular la capacitat creativa de la ciutadania i potenciar la promoció turística de la localitat mitjançant la participació ciutadana. Amb aquesta intenció es va triar la xarxa social Instagram, tant per la seva penetració en la societat, especialment entre els més joves, com per la viralitat que generarien les creacions dels participants del certamen.


L’esdeveniment s’emmarca dins de la iniciativa nacional “Mi Rincón Favorito”, a la qual s’han sumat 40 municipis o regions de tota la geografia espanyola per mostrar el més destacat de cada racó de país. El certamen nacional repartirà també cinc premis i cinc accèsits, entre totes les participacions dels seus diferents concursos locals:


1r premi: 500 euros
2n premi: 400 euros
3r premi: 300 euros
4t premi: 200 euros
5è premi: 100 euros
5 premis accèssits de 50 euros.


Els guanyadors de les categories nacionals es donaran a conèixer el 27 de setembre, coincidint amb el dia Mundial del Turisme.


"El meu racó favorit" forma part de les accions que realitza l'Ajuntament per dinamitzar, potenciar i posar en valor els recursos de la ciutat com a destí turístic urbà de referència a nivell metropolità, nacional i internacional, unes mesures recollides al Pacte de Ciutat.

Pots seguir buscant:

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!