Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Actualitat

Esports | 30/06/2022

Últims dies a L'Hospitalet dels equips de la Federació Escocesa de Bàsquet

Uns 160 jugadors i jugadores han passat per la ciutat durant el mes de juny

Aquesta setmana marxaran els darrers equips de la Federació Escocesa de Bàsquet que han passat per l'Hospitalet. Aquest dimecres, la regidora d'esports, Maite Revilla ha visitat el Poliesportiu Municipal del Gornal per acomiadar-los.

Durant les últimes setmanes, un total de 160 jugadors han fet una estada de post temporada a la ciutat, entrenant a instal·lacions de l'Hospitalet i jugant amistosos contra equips locals. Els equips eren de categoria cadet, júnior i també de bàsquet en cadira de rodes.

L'empresa hospitalenca BarceLHona Sports ha estat l'encarregada de gestionar totes les necessitats dels esportistes. L'allotjament, els menjars i els trasllats també s'han fet amb empreses de la ciutat.

La ciutat de l'Hospitalet ja fa temps que intenta posicionar-se com a destí de turisme esportiu. En aquest sentit, els entrenaments de tots els equips escocesos s'han dut a terme als poliesportius municipals del Centre i del Gornal.

Pots seguir buscant:

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!