Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Actualitat

Ciutat | 28/06/2022

L’Hospitalet obté la certificació Biosphere de destinació turística compromesa amb la sostenibilitat

La distinció, que atorga una ONG internacional, contribuirà a captar una demanda turística responsable

L’Hospitalet ha rebut avui una de les certificacions de destinació Biosphere, que atorga l’Institut de Turisme Responsable, que reconeix el compromís de la ciutat amb la sostenibilitat i amb la voluntat de millorar contínuament en aquest àmbit.

El regidor de Promoció Econòmica i Turisme, José Antonio Alcaide, ha recollit avui l’acreditació en un acte que s’ha fet a la Llotja de Mar, a Barcelona.

Aquest segell distingeix les destinacions i les empreses turístiques sostenibles segons criteris alineats amb els disset objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de les Nacions Unides. La finalitat és estendre la cultura de la sostenibilitat turística als residents, als turistes, a les empreses i als serveis turístics. La distinció Biosphere contribuirà a captar una demanda turística responsable.

Es tracta d’un reconeixement a L’Hospitalet com una ciutat que contribueix a la construcció d’una destinació més sostenible i segura i que vol seguir treballant per un model de sostenibilitat que perduri amb el temps. L’Ajuntament vol animar empreses del sector a la ciutat a obtenir aquesta certificació per promoure un treball conjunt entre el sector privat i públic en benefici de la ciutat.

L’Institut de Turisme Responsable (RTI) és una ONG internacional sense ànim de lucre que promou el turisme responsable ajudant tots els actors implicats en el sector turístic a desenvolupar una nova manera de viatjar. A Barcelona, aquesta iniciativa la impulsen la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona.

Pots seguir buscant:

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!