Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Notícies

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Resultats de la recerca per Esports
Resultats: 21

Esports | 06/10/2021

Tot a punt per a la Cursa Nocturna de L’Hospitalet

La Cursa Nocturna manté el seu esperit solidari i aquest any es dedica a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC)

Aquest dissabte, 9 d’octubre, l’esport torna als carrers de L’Hospitalet amb una nova edició de la Cursa Nocturna, una convocatòria oberta a tothom a partir de 14 anys. L’alcaldessa, Núria Marín, donarà el tret de sortida de l’11a edició a les 20 hores, a la plaça d’Europa.

Esports | 20/09/2021

Torna la Cursa Nocturna de L’Hospitalet

La Cursa Nocturna manté el seu esperit solidari i aquest any es dedica a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

Després del parèntesi de 2020, el 9 d’octubre, a les 20 hores, torna als carrers de la ciutat la Cursa Nocturna de L’Hospitalet, adaptada a les mesures de seguretat i higiene davant la Covid i amb l’eslògan “Desig de nocturna”. Així, entre d’altres, destaca que només hi haurà un circuit, el de 5 quilòmetres, i que al finalitzar la cursa es lliuraran les medalles, però no es farà cap altra activitat més. Aquesta edició vol marcar un retrobament amb l’activitat esportiva al carrer, mantenint totes les mesures de prevenció contra la Covid.

Esports | 15/09/2021

L’Hospitalet celebra la Setmana Europea de la Mobilitat promovent els desplaçaments saludables i sostenibles

El 22 de setembre se celebrarà el Dia sense Cotxes, amb activitats per una mobilitat sostenible al passeig de la rambla de la Marina entre el carrer de Provença i l’avinguda del Carrilet .Torna la BaixCicletada del Baix Llobregat i L’Hospitalet del 16 al 26 de setembre, aquest any de caire individual i familiar per la Covid-19

L’Hospitalet s’adhereix un any més, a partir del 16 de setembre, a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat amb un seguit d’iniciatives per sensibilitzar sobre l’impacte ambiental que tenen els desplaçaments en vehicle privat.

Esports | 15/07/2021

L’Hospitalet viu com Catalunya es proclama campiona d’Espanya de Federacions Autonòmiques per desena vegada.

Aquest dissabte el “Complex Esportiu Municipal de L’Hospitalet Nord” ha viscut una de les millors competicions atlètiques que es poden viure a nivell nacional, el “Campionat d’Espanya de Federacions” on el club de la Ciutat, L’Hospitalet Atletisme, amb la magnífica aportació de l’Ajuntament de la Ciutat ha estat al màxim nivell.

Esports | 09/07/2021

Obres de millora de les piscines interiors de L’Hospitalet Nord

La setmana vinent també es renovarà part del material per a la sala de fitness

Dilluns, 12 de juliol, comencen les obres de reforç de l’estructura de les piscines interiors del Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord. Les obres tenen com a objectiu donar una solució definitiva a les deficiències en la impermeabilització dels canals perimetrals i a l’espai que envolta les piscines interiors. El pressupost de les obres, que tenen un termini d’execució de sis mesos, és de 509.713 euros.

Esports | 16/06/2021

Nova pàgina web dels poliesportius municipals

Ofereix tota la informació relacionada amb les instal·lacions municipals. Aquest estiu, els poliesportius municipals romandran oberts els cap de setmana d’agost: els dissabtes, fins a les 21 hores, i els diumenges, fins a les 14 hores, tret de Fum d’Estampa i Santa Eulàlia. A més, no faran les parades tècniques habituals, ja que el manteniment ja s’ha anat fent en els darrers mesos.

Avui s’ha activat una nova pàgina web dels poliesportius municipals de L’Hospitalet https://poliesportius.l-h.cat/. En aquesta adreça, les persones usuàries i la ciutadania en general poden conèixer les instal·lacions, els horaris, l’oferta de classes dirigides, les modalitats i els preus dels abonaments, les novetats, etc. La pàgina, que ofereix l’accés als continguts d’una manera àgil i intuïtiva, s’actualitzarà permanentment.

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!