Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Actualitat

Esports | 16/06/2021

Nova pàgina web dels poliesportius municipals

Ofereix tota la informació relacionada amb les instal·lacions municipals. Aquest estiu, els poliesportius municipals romandran oberts els cap de setmana d’agost: els dissabtes, fins a les 21 hores, i els diumenges, fins a les 14 hores, tret de Fum d’Estampa i Santa Eulàlia. A més, no faran les parades tècniques habituals, ja que el manteniment ja s’ha anat fent en els darrers mesos.

Avui s’ha activat una nova pàgina web dels poliesportius municipals de L’Hospitalet https://poliesportius.l-h.cat/. En aquesta adreça, les persones usuàries i la ciutadania en general poden conèixer les instal·lacions, els horaris, l’oferta de classes dirigides, les modalitats i els preus dels abonaments, les novetats, etc. La pàgina, que ofereix l’accés als continguts d’una manera àgil i intuïtiva, s’actualitzarà permanentment.

A més, per facilitar la pràctica esportiva a la ciutadania durant l’estiu, els poliesportius municipals estaran oberts els caps de setmana durant l’agost: els dissabtes, fins a les 21 hores, i els diumenges, fins a les 14 hores, tret dels poliesportius Fum d’Estampa i Santa Eulàlia que romandran tancats aquests dos dies.

D’altra banda, aquest estiu, els poliesportius municipals no realitzaran les parades tècniques habituals per efectuar el manteniment de les instal·lacions, ja que aquestes tasques s’han realitzat durant els períodes en els quals, a causa de les restriccions per la pandèmia, han funcionat amb un horari reduït.

Els poliesportius municipals de L’Hospitalet són instal·lacions que ofereixen instal·lacions i serveis de qualitat per la pràctica esportiva i el manteniment d’hàbits saludables amb totes les mesures de prevenció davant la Covid. Aquest estiu disposen també d’una oferta especial per a les persones usuàries amb descomptes per inscriure’s durant els mesos d’estiu.

Pots seguir buscant:

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!