Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Actualitat

Esports | 09/07/2021

Obres de millora de les piscines interiors de L’Hospitalet Nord

La setmana vinent també es renovarà part del material per a la sala de fitness

Dilluns, 12 de juliol, comencen les obres de reforç de l’estructura de les piscines interiors del Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord. Les obres tenen com a objectiu donar una solució definitiva a les deficiències en la impermeabilització dels canals perimetrals i a l’espai que envolta les piscines interiors. El pressupost de les obres, que tenen un termini d’execució de sis mesos, és de 509.713 euros.

Les obres consisteixen a impermeabilitzar el vas, l’entorn de les dues piscines cobertes i la zona exterior que comunica amb la piscina gran; reparar l’estructura del sostre de la planta dels vestidors, i crear un sistema de ventilació forçada per evitar la condensació.

A causa de les obres, les piscines interiors romandran tancades durant sis mesos a partir de demà, dissabte 10 de juliol. Durant aquest temps, les persones usuàries podran accedir a la resta de poliesportius municipals, acreditant-se amb el carnet, tret dels poliesportius de Santa Eulàlia, Bellvitge i les Planes. També podran fer ús dels carrils que s’han habilitat especialment a la piscina exterior de L’Hospitalet Nord per a la pràctica de la natació, fins al 31 d’agost.

L’inici de les obres coincideix amb la renovació d'11 màquines de força i de pes lliure i la instal·lació de 3 bicicletes "Air Ergo", elements indicats per a entrenaments d'alta intensitat. En el darrer any s’han efectuat diferents actuacions per millorar les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord per tal de mantenir-les en bon estat i renovar els elements deteriorats pel pas dels anys. Entre altres, aquestes millores han afectat la xarxa de sanejament general, la impermeabilització, els baixants, les cobertes i les claraboies.

Pots seguir buscant:

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!