Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Notícies

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Resultats de la recerca per Gastronomia
Resultats: 26

Gastronomia | 22/10/2021

Delivery i take away es consoliden en 2021

El consum de menjar a domicili o per emportar es consolida després de l’impressionant creixement durant el 2020 a causa de la pandèmia de la Covid-19. El primer semestre de 2021, el final de les restriccions en el consum fora de casa no s’ha traduït en la reducció de facturació d’aquest canal de vendes, sinó en la consolidació del fenomen. A més, durant els últims mesos s’han produït una sèrie d’avenços en la legislació laboral dels riders que estableixen un marc normatiu més sòlid i consistent per al desenvolupament d’aquesta activitat.

Els indicadors previs a 2020 ja feien presagiar un increment sostingut en el consum de delivery i take away. De fet, ja en 2018, l’empresa d’estudis de sectors DBK havia analitzat aquest mercat a Espanya i havia detectat un creixement del 26 per cent respecte a l’any anterior.

Gastronomia | 18/10/2021

Lliurament dels premis de les rutes gastronòmiques 2021

S’han premiat les tapes més aclamades a la xarxa social Instagram. L’alcaldessa, Núria Marín, ha presidit l’acte, que s’ha fet al restaurant d’aplicació del Centre de Formació d’Hostaleria

El restaurant d’aplicació del Centre de Formació d’Hostaleria ha acollit aquest matí l’acte de lliurament de premis de les rutes gastronòmiques 2021, una iniciativa que té lloc cada any amb l’objectiu d’impulsar la restauració i promoure la gastronomia de qualitat als barris de la ciutat.

Gastronomia | 07/07/2021

Presentada la 1a InnBrew, The Brewers Convention que se celebrarà a La Farga

La Farga Centre d’Activitats acull la 1a edició de la InnBrew, The Brewers Convention, un esdeveniment que neix de la mà de Beer Events, empresa impulsora del Barcelona Beer Festival i del Barcelona Beer Challenge, amb l’objectiu de convertir-se en el punt de trobada i de referència del sector professional de la cervesa tant d’Espanya, així com del Sud d’Europa.

FONT: La Farga L'Hospitalet

Gastronomia | 05/07/2021

El Village L’H Experience tanca amb rècord de visitants

11.000 persones han passat del 25 de juny a l’1 de juliol per plaça d’Europa i s’hi han servit 13.200 racions de tapes

El Village L'Hospitalet Experience ha tancat aquest dijous la seva quarta edició, que ha estat tant atípica com multitudinària. L'esdeveniment, que se celebra a la plaça d'Europa coincidint amb el Mobile World Congress, ha rebut la visita d'unes 11.000 persones, i s’hi han servit 13.200 racions de tapes, totes elaborades per restauradors de la ciutat amb productes de proximitat i km 0.

Gastronomia | 13/03/2021

L’Hospitalet se suma a la campanya “Gràcies des del Baix Llobregat”.

L’acció és una iniciativa de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. A L’Hospitalet avui es fa el repartiment de centenars de carxofes a 15 residències de la gent gran.

L’Hospitalet se suma a l’acció “Gràcies des del Baix Llobregat”, que vol agrair als professionals de les residències i en especial a les persones grans que hi viuen l’esforç i la capacitat per superar dia a dia aquest període marcat per la Covid-19 a través del consum de l’hortalissa més representativa del territori, la carxofa.

Gastronomia | 10/12/2020

LH Cooking Show, gastronomia, cultura i creativitat

AMB REPRESENTACIÓ DE LES DIFERENTS CULTURES GASTRONÒMIQUES PRESENTS A LA CIUTAT

El Districte Cultural i l’Ajuntament impulsen LH Cooking Show és un projecte que segueix la trajectòria d’altres accions desenvolupades a la ciutat en els darrers anys per donar valor a la gastronomia, també des d’un punt de vista d’innovació i sinergies. Gràcies a cuiners i cuineres de referència es veu la cuina com un art amb capacitat de mixturar-se i trobar sinergies amb altres sectors vinculats a la creació i que tenen com a finestra de difusió el Districte Cultural.

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!