Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Notícies

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Resultats de la recerca per Gastronomia
Resultats: 30

Gastronomia | 03/12/2021

Com millorar l'impacte social del teu restaurant?

Cada dia són més les companyies que gestionen els seus negocis tenint en compte l'impacte social que arrosseguen darrere seu. És impensable intentar gestionar un negoci de restauració sense tenir en compte el context social en què s'enquadra i els efectes que el seu desenvolupament tenen sobre l'entorn.

Gastronomia | 29/11/2021

El Districte Cultural i l’Ajuntament impulsen Tapes del Món per unir gastronomia, cultura i creativitat

18 restauradors mostraran L’Hospitalet més multicultural. Durant els 20 dies de la ruta s’organitzaran diverses accions artístiques

De l’1 al 19 de desembre torna Tapes del Món, en format ruta gastronòmica, amb la voluntat de donar visibilitat a les diferents cultures gastronòmiques de la ciutat arrelades als fogons de les cuines de L’Hospitalet. La iniciativa ve acompanyada d’accions artístiques que es desenvoluparan durant la ruta.

Gastronomia | 16/11/2021

Claus per millorar el disseny de la carta del teu restaurant

El disseny de la carta és una de les eines de venda més potents que tens a l'abast del teu restaurant. I, encara que li has de dedicar part del teu temps a reflexionar i provar la millor opció, és gratis. Cap dels elements que apareix a la carta ha de ser casual: la ubicació, l'ordre, la mida, etc. Tota disposició és, precisament, una elecció. En aquest article tractem d’ajudar en la millora del disseny de cartes de restaurants amb algunes claus que funcionen sempre i d’altres que dependran del model de negoci de cadascú. És important recordar per fer correctament la carta del restaurant és bàsic que defineixis molt clarament el teu concepte, l'oferta gastronòmica i a qui va dirigit el teu local. No oblidis que el web de Turisme de l'Hospitalet compta amb un cercador gràcies al qual els clients poden filtrar les preferències gastronòmiques. Allà també et podran trobar els comensals.

Gastronomia | 29/10/2021

Food stylist: Com atraure els teus clients a través de la fotografia del producte?

Fer un plat suculent i apetitós és un dels objectius de qualsevol restaurant, sense deixar de banda el bon sabor de l'elaboració. La fotografia és una eina clau per atraure clients al teu restaurant. L'estilisme gastronòmic és un art que desperta a l'espectador, a través de la vista i cuidant el detall, el desig de tastar el menjar que veu.

La vista és un dels sentits més evolucionats, ens permet copsar i interpretar informació visual sobre llum, color, forma, distància, posició o moviment. És per això que l'expressió de “menges pels ulls” pugui agafar molt de sentit quan parlem de la relació entre la vista i el gust. Segons el llibre de Dana Small, investigadora en Neurologia i Fisiologia del Sabor de la Universitat de Yale, 'El sabor és al cervell' diu que els aspectes visuals com el color, el to, la brillantor o fins i tot l'envàs condicionen el sabor de el menjar.

Gastronomia | 22/10/2021

Delivery i take away es consoliden en 2021

El consum de menjar a domicili o per emportar es consolida després de l’impressionant creixement durant el 2020 a causa de la pandèmia de la Covid-19. El primer semestre de 2021, el final de les restriccions en el consum fora de casa no s’ha traduït en la reducció de facturació d’aquest canal de vendes, sinó en la consolidació del fenomen. A més, durant els últims mesos s’han produït una sèrie d’avenços en la legislació laboral dels riders que estableixen un marc normatiu més sòlid i consistent per al desenvolupament d’aquesta activitat.

Els indicadors previs a 2020 ja feien presagiar un increment sostingut en el consum de delivery i take away. De fet, ja en 2018, l’empresa d’estudis de sectors DBK havia analitzat aquest mercat a Espanya i havia detectat un creixement del 26 per cent respecte a l’any anterior.

Gastronomia | 18/10/2021

Lliurament dels premis de les rutes gastronòmiques 2021

S’han premiat les tapes més aclamades a la xarxa social Instagram. L’alcaldessa, Núria Marín, ha presidit l’acte, que s’ha fet al restaurant d’aplicació del Centre de Formació d’Hostaleria

El restaurant d’aplicació del Centre de Formació d’Hostaleria ha acollit aquest matí l’acte de lliurament de premis de les rutes gastronòmiques 2021, una iniciativa que té lloc cada any amb l’objectiu d’impulsar la restauració i promoure la gastronomia de qualitat als barris de la ciutat.

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!