Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Notícies

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Resultats de la recerca per Gastronomia
Resultats: 35

Gastronomia | 07/04/2022

37ª Edición del Concurso de Cocteleria para Jóvenes Profesionales "Trofeo Ciudad del Hospitalet"

Un any més, i ja en van trenta-set, podeu gaudir del Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu Ciutat de L’Hospitalet, que se celebrarà en el marc de les Festes de Primavera de L’Hospitalet el diumenge dia 24 d’abril de 2022 a les 11 h als salons del Renaissance Barcelona Fira
Hotel.

Gastronomia | 06/04/2022

Tornen les rutes de tapes i el Concurs de Cocteleria “Ciutat de L’Hospitalet”

A les rutes de tapes, tapa i consumició per 3,50 euros.

Aquest matí s’han presentat dos dels esdeveniments gastronòmics més importants dels que se celebren a L’Hospitalet: les rutes de tapes i el Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu “Ciutat de L’Hospitalet”. Aquestes iniciatives recuperen els seus formats habituals després que la pandèmia obligués a cancel·lar l’edició de 2020 i a adaptar la de 2021.

Gastronomia | 22/03/2022

L’Hospitalet acull una jornada sobre els nous reptes per als sectors de la restauració i l’alimentació

L'ACTE COMPTA AMB LA PARTICIPACIÓ DE LA REGIDORA D’OCUPACIÓ, EMPRESA, TURISME I ECONOMIA SOCIAL, ROCÍO RAMÍREZ

Professionals dels sectors de l’hostaleria, l’alimentació, la gastronomia i el turisme participen avui a L’Hospitalet en una jornada que aborda el futur d’aquests sectors: els canvis en els hàbits del consum, la tecnologia alimentària, la producció i la gestió de les empreses.

Gastronomia | 24/12/2021

Turisme sostenible: el gran repte del sector

El turisme sostenible se sosté sobre tres pilars fonamentals que cal tenir en compte a l'hora d'elaborar qualsevol estratègia en el sector. Si en falta un de sol, no hi ha sostenibilitat. Parlem dels pilars econòmic, social i mediambiental. En turisme, la prioritat és minimitzar l'impacte sobre el medi ambient, la cultura i les persones, mentre es contribueix a generar ingressos i ocupació a la població local.

Gastronomia | 10/12/2021

Els quatre pilars per millorar els Recursos Humans a l'hostaleria

La manca de personal per treballar a l’hostaleria ha centrat part del debat al sector durant els últims mesos. Amb l'arribada de la vacunació massiva i un estiu en què les vendes s'han recuperat considerablement per a bars, restaurants, cafeteries i la indústria turística en general, s'ha posat en relleu un problema que no és nou, però que ara sí que fa perillar la sostenibilitat de nombrosos negocis. I és que part del personal que abans de la pandèmia treballava a l’hostaleria ha deixat aquest sector i ha marxat a treballar al sector de la logística, en supermercats, etc. on gaudeixen de millors condicions econòmiques i horaris més estables.

Gastronomia | 03/12/2021

Com millorar l'impacte social del teu restaurant?

Cada dia són més les companyies que gestionen els seus negocis tenint en compte l'impacte social que arrosseguen darrere seu. És impensable intentar gestionar un negoci de restauració sense tenir en compte el context social en què s'enquadra i els efectes que el seu desenvolupament tenen sobre l'entorn.

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!