Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Notícies

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Resultats de la recerca per Gastronomia
Resultats: 35

Gastronomia | 02/12/2022

La programació cultural com a dinamitzador de l'hostaleria de L’Hospitalet

Com es pot aprofitar la programació d'oci i cultura a l'hostaleria? Se'ns acudeixen algunes reflexions i idees útils que permetrien atraure clients als establiments de restauració, sobretot ara que s'acosta el Nadal i es crea una programació nodrida d'activitats amb exposicions, actuacions musicals i teatrals, etc.

Gastronomia | 29/11/2022 14:00:00

A la tardor, platillos! finalitza amb un 80 % més de platillos venuts que el 2021

La 8a edició ha comptat amb 25 establiments, que han venut més de 8.400 platillos

La 8a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos! va acabar ahir amb 8.467 platillos venuts, un 80 % més que l’any 2021 (4.700 platillos), i ha superat el nivell de vendes d’abans de la pandèmia (6.115 platillos el 2019). De l’1 al 27 de novembre, 25 establiments han ofert els seus platillos de tardor, amb productes de proximitat, pel preu de 4 euros.

Gastronomia | 24/11/2022 13:00:00

A la tardor, platillos! L'aparador per guanyar i fidelitzar clients

L’Hospitalet de Llobregat celebra la vuitena edició de la ruta gastronòmica Al tardor, platillos!, un recorregut per les propostes culinàries de 25 establiments de la ciutat.

L’Hospitalet de Llobregat celebra la vuitena edició de la ruta gastronòmica Al tardor, platillos!, un recorregut per les propostes culinàries de 25 establiments de la ciutat. Els consumidors que hi vulguin participar podran fer-ho fins al 27 de novembre. La proposta és senzilla: plats de tardor amb un preu de 4 euros.

Gastronomia | 11/11/2022

Tendències al món del càtering

El sector del càtering preveu finalitzar el 2022 pràcticament recuperant les xifres del 2019.

Segons l'Observatori Sectorial DBK d'INFORMA, després de perdre més d'un 30% d'ingressos el 2020, la prestació de serveis de càtering va registrar el 2021 un creixement del 14,7% respecte a l'any anterior, encara un 22% menys que el 2019.

Gastronomia | 02/11/2022

Turisme culinari i influencia en la elecció de destinació

La gastronomia és un dels principals recursos turístics de L’Hospitalet de Llobregat.

La manera com treballen la gastronomia els negocis de restauració i hostaleria de la ciutat, l'ha convertit en un pol d'atracció turística.

Gastronomia | 27/04/2022

La Primavera de Tapes va servir prop de 18.000 tapes

L’objectiu de la iniciativa és impulsar el sector de l’hostaleria i la restauració, un dels motors econòmics de la ciutat

Els 35 establiments que han participat a la Primavera de Tapes han servit un total de 17.642 tapes durant els quatre dies que s’ha fet aquesta iniciativa. Aquesta xifra ha estat molt semblant a la registrada en les edicions d’abans de la pandèmia, només una mica per sota de la de 2019. Del 21 al 24 d’abril, coincidint amb les Festes de Primavera, bars i restaurants de L’Hospitalet han ofert propostes de cuina tradicional, creatives i de fusió al preu de 3,50 euros, tapa i consumició.

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!