Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Notícies

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Resultats de la recerca per Gastronomia
Resultats: 26

Gastronomia | 29/11/2021

El Districte Cultural i l’Ajuntament impulsen Tapes del Món per unir gastronomia, cultura i creativitat

18 restauradors mostraran L’Hospitalet més multicultural. Durant els 20 dies de la ruta s’organitzaran diverses accions artístiques

De l’1 al 19 de desembre torna Tapes del Món, en format ruta gastronòmica, amb la voluntat de donar visibilitat a les diferents cultures gastronòmiques de la ciutat arrelades als fogons de les cuines de L’Hospitalet. La iniciativa ve acompanyada d’accions artístiques que es desenvoluparan durant la ruta.

Gastronomia | 26/11/2021

Com evitar el malbaratament d'aliments al meu restaurant

El malbaratament d'aliments és, per ell mateix, un gran error. És igual el moment i la circumstància. Qualsevol aliment que dona la terra o el mar i acaba a les escombraries és una història trista. A més del fet injustificat de llençar menjar, les normatives espanyoles i europees cada dia seran més i més estrictes amb aquest problema. A més, la bona gestió dels aliments i evitar el malbaratament d'aliments pot comportar també una rendibilitat més gran del restaurant.

Gastronomia | 16/11/2021

Claus per millorar el disseny de la carta del teu restaurant

El disseny de la carta és una de les eines de venda més potents que tens a l'abast del teu restaurant. I, encara que li has de dedicar part del teu temps a reflexionar i provar la millor opció, és gratis. Cap dels elements que apareix a la carta ha de ser casual: la ubicació, l'ordre, la mida, etc. Tota disposició és, precisament, una elecció. En aquest article tractem d’ajudar en la millora del disseny de cartes de restaurants amb algunes claus que funcionen sempre i d’altres que dependran del model de negoci de cadascú. És important recordar per fer correctament la carta del restaurant és bàsic que defineixis molt clarament el teu concepte, l'oferta gastronòmica i a qui va dirigit el teu local. No oblidis que el web de Turisme de l'Hospitalet compta amb un cercador gràcies al qual els clients poden filtrar les preferències gastronòmiques. Allà també et podran trobar els comensals.

Gastronomia | 05/11/2021

Personalitat i emoció: les claus per a un bon interiorisme en restauració

Com dissenyar un bon restaurant? Com puc buscar la inspiració? Quines tendències trobem al món de la decorestauració? L'interiorisme d'un bar o restaurant és clau per atraure els nostres clients. No n'hi ha prou només en tenir un bon concepte, una bona carta i uns bons productes si el lloc que hem creat no és apte per generar una bona experiència. Està bé cercar l'originalitat, però sempre tenint en compte la personalitat del nostre restaurant i la nostra cuina.

Gastronomia | 04/11/2021

“A la tardor, platillos!” torna amb noves propostes de la gastronomia local

Aquest any hi participen 19 establiments amb propostes tradicionals, innovadores i d’altres cultures. Fins al 28 de novembre es podran degustar els “platillos” per 4 euros, amb beguda inclosa. L’Ajuntament impulsa aquesta iniciativa per difondre l’àmplia oferta gastronòmica de la ciutat

La ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!” ja està en marxa. Des d’avui fins al 28 de novembre, la ciutadania podrà gaudir d’aquesta iniciativa que, a un preu molt ajustat, ofereix plats de tardor en diferents establiments de la ciutat. L’objectiu és contribuir a difondre l’oferta gastronòmica de la ciutat.

Gastronomia | 29/10/2021

Food stylist: Com atraure els teus clients a través de la fotografia del producte?

Fer un plat suculent i apetitós és un dels objectius de qualsevol restaurant, sense deixar de banda el bon sabor de l'elaboració. La fotografia és una eina clau per atraure clients al teu restaurant. L'estilisme gastronòmic és un art que desperta a l'espectador, a través de la vista i cuidant el detall, el desig de tastar el menjar que veu.

La vista és un dels sentits més evolucionats, ens permet copsar i interpretar informació visual sobre llum, color, forma, distància, posició o moviment. És per això que l'expressió de “menges pels ulls” pugui agafar molt de sentit quan parlem de la relació entre la vista i el gust. Segons el llibre de Dana Small, investigadora en Neurologia i Fisiologia del Sabor de la Universitat de Yale, 'El sabor és al cervell' diu que els aspectes visuals com el color, el to, la brillantor o fins i tot l'envàs condicionen el sabor de el menjar.

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!