Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Notícies

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Resultats de la recerca per Gastronomia
Resultats: 30

Gastronomia | 27/04/2022

La Primavera de Tapes va servir prop de 18.000 tapes

L’objectiu de la iniciativa és impulsar el sector de l’hostaleria i la restauració, un dels motors econòmics de la ciutat

Els 35 establiments que han participat a la Primavera de Tapes han servit un total de 17.642 tapes durant els quatre dies que s’ha fet aquesta iniciativa. Aquesta xifra ha estat molt semblant a la registrada en les edicions d’abans de la pandèmia, només una mica per sota de la de 2019. Del 21 al 24 d’abril, coincidint amb les Festes de Primavera, bars i restaurants de L’Hospitalet han ofert propostes de cuina tradicional, creatives i de fusió al preu de 3,50 euros, tapa i consumició.

Gastronomia | 07/04/2022

37ª Edición del Concurso de Cocteleria para Jóvenes Profesionales "Trofeo Ciudad del Hospitalet"

Un any més, i ja en van trenta-set, podeu gaudir del Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu Ciutat de L’Hospitalet, que se celebrarà en el marc de les Festes de Primavera de L’Hospitalet el diumenge dia 24 d’abril de 2022 a les 11 h als salons del Renaissance Barcelona Fira
Hotel.

Gastronomia | 06/04/2022

Tornen les rutes de tapes i el Concurs de Cocteleria “Ciutat de L’Hospitalet”

A les rutes de tapes, tapa i consumició per 3,50 euros.

Aquest matí s’han presentat dos dels esdeveniments gastronòmics més importants dels que se celebren a L’Hospitalet: les rutes de tapes i el Concurs de Cocteleria per a Joves Professionals Trofeu “Ciutat de L’Hospitalet”. Aquestes iniciatives recuperen els seus formats habituals després que la pandèmia obligués a cancel·lar l’edició de 2020 i a adaptar la de 2021.

Gastronomia | 22/03/2022

L’Hospitalet acull una jornada sobre els nous reptes per als sectors de la restauració i l’alimentació

L'ACTE COMPTA AMB LA PARTICIPACIÓ DE LA REGIDORA D’OCUPACIÓ, EMPRESA, TURISME I ECONOMIA SOCIAL, ROCÍO RAMÍREZ

Professionals dels sectors de l’hostaleria, l’alimentació, la gastronomia i el turisme participen avui a L’Hospitalet en una jornada que aborda el futur d’aquests sectors: els canvis en els hàbits del consum, la tecnologia alimentària, la producció i la gestió de les empreses.

Gastronomia | 24/12/2021

Turisme sostenible: el gran repte del sector

El turisme sostenible se sosté sobre tres pilars fonamentals que cal tenir en compte a l'hora d'elaborar qualsevol estratègia en el sector. Si en falta un de sol, no hi ha sostenibilitat. Parlem dels pilars econòmic, social i mediambiental. En turisme, la prioritat és minimitzar l'impacte sobre el medi ambient, la cultura i les persones, mentre es contribueix a generar ingressos i ocupació a la població local.

Gastronomia | 10/12/2021

Els quatre pilars per millorar els Recursos Humans a l'hostaleria

La manca de personal per treballar a l’hostaleria ha centrat part del debat al sector durant els últims mesos. Amb l'arribada de la vacunació massiva i un estiu en què les vendes s'han recuperat considerablement per a bars, restaurants, cafeteries i la indústria turística en general, s'ha posat en relleu un problema que no és nou, però que ara sí que fa perillar la sostenibilitat de nombrosos negocis. I és que part del personal que abans de la pandèmia treballava a l’hostaleria ha deixat aquest sector i ha marxat a treballar al sector de la logística, en supermercats, etc. on gaudeixen de millors condicions econòmiques i horaris més estables.

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!