Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Notícies

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Resultats de la recerca per Cultura
Resultats: 57

Cultura | 15/10/2021

L’edició del CREA 2021 repeteix el format digital i ofereix un programa de TV amb entrevistes i actuacions musicals

La trobada professional del Districte Cultural de L’Hospitalet se celebra del 26 al 29 d’octubre. Amb una taula rodona conduïda pel periodista José María Carrasco i el CREAMatch, la sessió de networking en línia

Del 26 al 29 d’octubre arriba una nova edició del CREA, el punt de trobada per a tots els que conviuen i treballen en el Districte Cultural, que organitza anualment l’Ajuntament de L’Hospitalet.  Per segon any consecutiu, a causa de la pandèmia, el CREA celebrarà una edició especial amb una programació digital enfocada a professionals, artistes, creatius, programadors, curadors i gestors del sector cultural i d’àmbits relacionats.

Cultura | 14/10/2021

Sónar+D by L’Hospitalet

La ciència i la intel·ligència artificial centren la proposta que la ciutat de L’Hospitalet presentarà sota el marc del Festival Sónar+D. La curiositat serà l’objecte d’estudi de l’experiment científic Being a Curious Music-Mind by IDIBELL amb la DJ Alicia Carrera. Saúl Baeza, Mario Santamaria, Laura Llaneli i Lolo & Sosaku també se sumen al Sónar+D by L’Hospitalet.

L’Hospitalet presenta, un any més, una proposta híbrida per al Sónar+D que uneix art, recerca i innovació amb l’objectiu de dissenyar nous continguts culturals per a un públic que demana noves experiències. La proposta està impulsada en el marc de l’estratègia L’Hospitalet 6.0, té com a objectiu accelerar la innovació i la transformació digital de la ciutat i pretén ser un punt de trobada entre la creativitat i la innovació tecnològica avançada.

Cultura | 08/10/2021

La ciència puja a l’escenari de l’Auditori Barradas per demostrar que és tot un espectacle

Del 13 al 17 d’octubre s’ofereixen cinc muntatges escènics per explicar conceptes científics de forma amena i divertida

La ciència no és avorrida ni exclusivament destinada als experts, dues premisses molt presents en el cicle “Ciència a escena”, un petit festival de muntatges escènics destinat a explicar conceptes científics de forma amena i divertida. Organitzat per Pessics de Ciència, els espectacles tindran lloc del 13 al 17 d’octubre a l’Auditori Barradas.

Cultura | 06/10/2021

16è Festival de Curtmetratges de L’Hospitalet

El 12 de novembre es projectaran els finalistes i es lliuraran els premis en una gala als Cinemes Filmax de Granvia 2

L’entitat Joves per la Igualtat i la Solidaritat (JIS) organitza, amb el suport de l’Ajuntament, una nova edició del Festival de Curtmetratges de L’Hospitalet, obert al jovent de fins a 35 anys.

Cultura | 06/10/2021

El Centre d’Art Tecla Sala acull demà la presentació del Cens d’Artistes de Catalunya

És una eina per cartografiar la realitat artística del país i contribuir a millorar les polítiques adreçades al sector Impulsat pel Departament de Cultura, el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts i les associacions professionals de la cultura

L’elaboració del Cens d’Artistes es va posar en marxa el desembre de 2020 impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat, el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) i les associacions de professionals de la cultura amb l’objectiu de cartografiar la creació artística del país i facilitar el desenvolupament de l’Estatut de l’artista. El Cens implicava un treball exhaustiu de diagnosi i d’avaluació a partir del qual definir estratègies, directrius i accions concretes per millorar les condicions professionals dels artistes i els professionals de la cultura i les polítiques públiques adreçades al sector.

Cultura | 05/10/2021

L’exposició “FòssiL’Hs” proposa un viatge a L’Hospitalet de fa milions d’anys

Per explicar la transformació geogràfica de l’entorn amb gràfics, fòssils i realitat virtual   La mostra estarà oberta a l’Harmonia del 7 d’octubre al 30 de març

Com era L’Hospitalet fa milions d’anys? La resposta la té l’exposició que el Museu obre al públic el pròxim 7 d’octubre. La mostra proposa un viatge al nostre passat més llunyà, quan els terrenys que avui ocupa la ciutat estaven submergits en el mar. Gràfics, fòssils i realitat virtual per comprendre la transformació de la geografia del nostre entorn.

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!