Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Notícies

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Resultats de la recerca per Totes les notícies
Resultats: 135

Gastronomia | 17/12/2021

Típics errors de màrqueting en què cauen els restaurants

El màrqueting té com a objectiu principal atreure al teu potencial client al restaurant i també incrementar les vendes dins del local o en la versió virtual del nostre restaurant.

Avui ens centrarem en com relacionar-nos amb els nostres clients o potencials més enllà del restaurant. Com aconseguir que acudeixin al nostre negoci o que tornin a través del màrqueting ja sigui en línia, molt utilitzat durant els últims anys, o offline, una fórmula que sembla antiga però que torna. Per a això, analitzem alguns dels errors més habituals en l'hostaleria.

Ciutat | 16/12/2021

Activat l’avís preventiu de contaminació de l’aire per partícules PM10

Afecta els 40 municipis de la conurbació de Barcelona que formen part de la zona de protecció especial de l’ambient atmosfèric

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha posat en marxa les mesures i recomanacions establertes per l’avís preventiu de contaminació de l’aire per partícules PM10. L’avís ha estat activat aquest matí per la Generalitat als 40 municipis de la conurbació de Barcelona que formen part de la zona de protecció especial de l’ambient atmosfèric.

Ciutat | 16/12/2021

Instal·lació de plaques fotovoltaiques per a autoconsum a les cobertes d’11 escoles de L’Hospitalet

En el marc de les inversions que l’AMB realitza en instal·lacions solars en el mandat 2019-2023. Les escoles són a l’epicentre de la lluita contra el canvi climàtic i encapçalen les accions per fer realitat la transició energètica a L’Hospitalet

Amb l’horitzó de 2023, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) instal·larà plaques fotovoltaiques per a autoconsum a les cobertes d’11 escoles de la ciutat, en el marc del Pla de Sostenibilitat Ambiental i el Pla Clima i Energia 2030, que té com a objectiu la reducció d’emissions, l’eficiència energètica i la incorporació de fons d’energia renovables als municipis. El regidor d'Espai Públic, Habitatge, Urbanisme i Sostenibilitat de l’Ajuntament de L’Hospitalet, Cristian Alcázar, i el vicepresident d’Ecologia de l’AMB, Eloi Badia, han presentat aquest matí aquestes inversions a la coberta de la Farga, que ja compta amb una instal·lació solar fotovoltaica.

Ciutat | 15/12/2021

L’Atles de la fauna de L’Hospitalet detecta més de 80 espècies d’animals vertebrats a la ciutat

L’estudi, encarregat per l’Ajuntament, posa de manifest la destacada biodiversitat a les zones verdes i les àrees naturals del municipi, amb presència d’aus, mamífers, rèptils i amfibis. Més de 60 espècies d’ocells es poden observar als parcs metropolitans de les Planes, Can Buxeres i Bellvitge, segons un informe elaborat per l’Institut Català d’Ornitologia

La ciutat de L’Hospitalet presenta una gran biodiversitat de fauna, especialment d’aus, segons diversos estudis elaborats recentment. L’Atles de la fauna de L’Hospitalet que ha realitzat l’Associació BioEduca, per encàrrec de l’Ajuntament, ha detectat 81 espècies d’animals vertebrats reproductors dins del municipi; la majoria aus, però també mamífers i alguns rèptils i amfibis.

Gastronomia | 13/12/2021

Lliurament dels premis de la ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!”

El programa, que funciona des de l’any 1998, va ser pioner en el seu dia i és un dels referents de Catalunya en aquest àmbit

Aquesta tarda s’han lliurat els premis de la 7a edició de la ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!”. Els participants guanyadors de les quatre categories atorgades han estat: el Platillo de L’Hospitalet, escollit per votació popular, ha estat per El Brot; el Platillo més saborós l’ha guanyat Muxía-Centre; el Platillo més creatiu ha sigut per 25 Roselles, i el Platillo de millor qualitat gastronòmica se l’ha endut Gauchito’s Grill.

Gastronomia | 10/12/2021

Els quatre pilars per millorar els Recursos Humans a l'hostaleria

La manca de personal per treballar a l’hostaleria ha centrat part del debat al sector durant els últims mesos. Amb l'arribada de la vacunació massiva i un estiu en què les vendes s'han recuperat considerablement per a bars, restaurants, cafeteries i la indústria turística en general, s'ha posat en relleu un problema que no és nou, però que ara sí que fa perillar la sostenibilitat de nombrosos negocis. I és que part del personal que abans de la pandèmia treballava a l’hostaleria ha deixat aquest sector i ha marxat a treballar al sector de la logística, en supermercats, etc. on gaudeixen de millors condicions econòmiques i horaris més estables.

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!