Autor: Serennia Fira Gran Via

On dormir

Un parc hoteler nou i de qualitat

L'Hospitalet compta amb hotels molt notables, en alguns casos dissenyats per arquitectes cèlebres. En són exemples l'Hotel Santos Porta Fira, un gratacel desconstructivista del japonès Toyo Ito, i l'Hotel Renaissance Barcelona Fira, on Jean Nouvel integra la natura en la mateixa estructura.

Els més grans es concentren a la zona propera a la Fira Granvia L'Hospitalet, però l'oferta s'escampa per tota la ciutat i s'ajusta a totes les butxaques.

L'oferta turística dels hotels es complementa amb els seus restaurants, que estan oberts a tothom i es troben entre els més sofisticats de la ciutat.

Allotjaments

(*) Ordre aleatori

Ona Living Barcelona 3*

C. Castelao 206

933930630

Web

Facebook

Instagram

Apartaments amb una capacitat màxima de quatre persones equipats per atendre les necessitats tant dels viatgers de negocis com dels turistes.

Hesperia Barcelona Fira Suites 5*

AV Mare de Déu de Bellvitge 3

935035970

Web

Instagram

Disposa de 50 apartaments totalment equipats amb una o més habitacions, sala d'estar independent i cuina petita completa. A només 10 minuts en cotxe de l'aeroport.

Hotel Hyatt Regency Barcelona Tower 5*

AV Granvia de l'Hospitalet 144

934135000

Web

Facebook

Instagram

A pocs minuts del recinte  firal. És una autèntica fita arquitectònica de la ciutat, gràcies a elements com la seva cúpula de vidre espectacular.

Olala Mini Hotel 1*

C. Montseny 72

911234140

Web

Facebook

Instagram

Olala Mini Hotel és un allotjament d’una estrella acuradament dissenyat, que consta de 4 habitacions per a un o allotjament per a persones i està situat a pocs minuts a peu de l’estació de metro de Torrassa, a la propera zona de l’Hospitalet de Llobregat.

El conegut centre de convencions Fira de Barcelona, situat a la plaça d'Espanya, és a 20 minuts amb metro de l'hotel i es troba a només 18 minuts a peu de l'estadi de futbol del FCB Camp Nou.

Es pot arribar a la plaça de Catalunya en un còmode trajecte en metro de 25 minuts sense haver de canviar de línia, mentre que l’aeroport del Prat de Barcelona és a 20 minuts amb cotxe.

Serennia Fira Gran Via Exclusive Rooms 2*

C. Buenos Aires 37

932157255

Web

Facebook

Instagram

Al costat de plaça Cerdà. Bones comunicacions amb Barcelona, L’Hospitalet i l’aeroport, i prop del recinte firal de Gran Via i de Montjuic. Cuina equipada, 2 habitacions, 1 bany i terrassa. Aparcament a demanda.

Eurostars Lex 4*

C. Buenos Aires 49

933318679

Web

Facebook

Instagram

Hotel a la vegada funcional, molt elegant i modern en el disseny, situat a prop de l'estadi del FC Barcelona i a tan sols 3 minuts de la Ciutat de la Justicia. Té habitacions insonoritzades per garantir el descans perfecte. Disposa d’un petit gimnàs, cafeteria i cada matí serveix un deliciós esmorzar. També disposa d’una sala de reunions de 120 m2 panelable en 2 més petites de 60 m2 cadascuna.

Vols buscar-lo tú?

Explorar allotjaments
Explorar allotjaments

MAPA - Descobreix la nostra ciutat
L'H MAPA!
  • Allotjaments
  • Instal·lacions esportives
  • Recintes firals
  • Restaurants
  • Compres
  • Equipaments d'art i cultura
  • Espais singulars
  • Llocs d'oci