Autor: Serennia Fira Gran Via

On dormir

Un parc hoteler nou i de qualitat

L'Hospitalet compta amb hotels molt notables, en alguns casos dissenyats per arquitectes cèlebres. En són exemples l'Hotel Santos Porta Fira, un gratacel desconstructivista del japonès Toyo Ito, i l'Hotel Renaissance Barcelona Fira, on Jean Nouvel integra la natura en la mateixa estructura.

Els més grans es concentren a la zona propera a la Fira Granvia L'Hospitalet, però l'oferta s'escampa per tota la ciutat i s'ajusta a totes les butxaques.

L'oferta turística dels hotels es complementa amb els seus restaurants, que estan oberts a tothom i es troben entre els més sofisticats de la ciutat.

Allotjaments

(*) Ordre aleatori

Cool & Chic Hostel

TV Collblanc 5

935097900

Web

Facebook

Alberg juvenil d'ambient relaxat amb habitacions compartides (de 4 a 12 persones), però també habitacions dobles amb intimitat. Tenen taquilles privades i lavabos de qualitat.

Hotelito Boutique Mercat de Collblanc 2*

C. Estruch 14

663700843

Web

Instagram

Hotel petitet per sentir-se com a casa i de disseny molt confortable. És un espai obert amb cuina, llit doble i llit auxiliar (opcional), i bany complet.

Fira Congress Barcelona 4*

C. José Agustín Goytisolo 0009

932671800

Web

Situat al costat de la fira i a 20 minuts del centre de Barcelona. És un dels millors hotels de reunions i congressos de L'Hospitalet, ja que compta amb nou salons multifuncionals per a la celebració d'esdeveniments.

Easy Hotel Barcelona Fira 1*

AV Granvia de l'Hospitalet 22

931990711

Web

Facebook

Instagram

Hotel molt  pràctic a prop de la fira. Molt econòmic, però amb habitacions netes i còmodes. Totes les habitacions tenen , TV, aire condicionat, calefacció i bany privat.

Serennia Fira Gran Via Exclusive Rooms 2*

C. Buenos Aires 37

932157255

Web

Facebook

Instagram

Al costat de plaça Cerdà. Bones comunicacions amb Barcelona, L’Hospitalet i l’aeroport, i prop del recinte firal de Gran Via i de Montjuic. Cuina equipada, 2 habitacions, 1 bany i terrassa. Aparcament a demanda.

Ona Living Barcelona 3*

C. Castelao 206

932648644

Web

Facebook

Instagram

Apartaments amb una capacitat màxima de quatre persones equipats per atendre les necessitats tant dels viatgers de negocis com dels turistes.

Vols buscar-lo tú?

Explorar allotjaments
Explorar allotjaments

MAPA - Descobreix la nostra ciutat
L'H MAPA!
  • Allotjaments
  • Instal·lacions esportives
  • Recintes firals
  • Restaurants
  • Compres
  • Equipaments d'art i cultura
  • Espais singulars
  • Llocs d'oci