Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Notícies

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Resultats de la recerca per Ciutat
Resultats: 28

Ciutat | 18/03/2021

L’Hospitalet participa en un projecte europeu per mesurar la qualitat de l’aire amb sensors mòbils col·locats en bicicletes i persones

Dos inspectors d’espai públic que fan la seva tasca a peu i quatre treballadors municipals més que es desplacen en bici hi col·laboren com a voluntaris. En la prova pilot hi participen també els municipis metropolitans de Sant Cugat del Vallès i Sant Adrià de Besòs. 

L’Hospitalet és un dels tres municipis metropolitans, juntament amb Sant Cugat del Vallès i Sant Adrià de Besòs, que participen en un projecte europeu  —liderat pel CSIC i que té com a socis l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’agència pública Barcelona Regional i la consultora energètica Aiguasol— per mesurar la qualitat de l’aire amb sensors mòbils col·locats en bicicletes i persones que es desplacen a peu.

Ciutat | 21/10/2020

Noves mesures per fer front a la Covid-19

L’Ajuntament publica un nou decret municipal. El text inclou la suspensió de les activitats cíviques i comunitàries grupals de caràcter presencial en qualsevol equipament municipal

Se suspenen les activitats cíviques i comunitàries grupals de caràcter presencial realitzades en qualsevol equipament municipal, directament o bé mitjançant cessió a tercers (centres o casals cívics o culturals, casals de gent gran, hotels d’entitats i similars), llevat que es facin per mitjans electrònics.

Ciutat | 20/10/2020

Decret d'alcaldia amb noves mesures per fer front a la Covid-19

ENTRE D'ALTRES, ES TANQUEN ELS MERCATS SETMANALS DE BELLVITGE I LA FLORIDA, I ELS EQUIPAMENTS ESPORTIUS MUNICIPALS NO SUPERVISATS

L’Ajuntament de L’Hospitalet ha adoptat un seguit de mesures extraordinàries, a través d’un decret d’alcaldia, per fer front a la Covid-19, durant el període de vigència de la resolució de la Generalitat al respecte, a la qual s’adapta, que va entrar en vigor la passada nit.

Autor: Anna Shvets

Ciutat | 16/06/2020

Oportunitats i reptes del turisme post-Covid-19

Núria Marín, alcaldessa de L'Hospitalet i presidenta de la Diputació de Barcelona; Jaume Collboni, primer tinent d'alcaldessa de Barcelona. Article d'opinió publicat a 'La Vanguardia' el dia 15/06/2020.

La crisi econòmica per la Covid-19 no té precedents. Afecta tots els països sense pràcticament excepcions, un fet que ens obliga a reflexionar sobre els paràmetres tradicionals de creixement i desenvolupament econòmic. És una crisi global amb afectació local i sectors especialment perjudicats, com ara el turisme, molt estratègic per a l’economia barcelonina.

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!