Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Notícies

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Resultats de la recerca per Esports
Resultats: 21

Esports | 12/01/2021

L’Hospitalet acollirà el futur Cruyff Court Jordi Alba, que donarà resposta a les necessitats esportives del Districte de la Florida i les Planes

Ajuntament de L’H i Fundació Johan Cruyff signen un conveni per a la implantació d’aquest espai esportiu no reglat que donarà servei a infants i joves del barri. L’experiència s’emmarca dins del Pla integral de regeneració urbana de les Planes – Blocs Florida.

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín; la presidenta de la Fundació Johan Cruyff, Susila Cruyff, i Miguel Alba, pare del jugador Jordi Alba, han signat un conveni de col·laboració per a la instal·lació del futur Cruyff Court Jordi Alba al barri de les Planes. Aquest espai esportiu portarà el nom de l’hospitalenc Jordi Alba, lateral del FC Barcelona, i donarà resposta a les necessitats esportives dels infants i joves del Districte IV.

Esports | 14/12/2020

Es renoven les màquines de fitness del Poliesportiu Fum d’Estampa

Avui reobre la sala de fitness amb 37 noves màquines i 27 nous parells de manuelles. La renovació s’inscriu en el procés de millora del Poliesportiu Fum d’Estampa que es desenvolupa en diferents fases.

La sala de fitness del Poliesportiu Fum d’Estampa ha renovat la totalitat de les màquines i manuelles. Després del procés de substitució del material, avui ha reobert les seves portes amb 37 noves màquines: 7 cintes de córrer, 4 el·líptiques, 14 màquines de plaques (de diferents grups musculars) i 12 bicicletes estàtiques (6 de verticals i 6 d’horitzontals). També s’han instal·lat 27 nous parells de manuelles amb els seus suports. El material que no s’ha renovat (bancs de pes lliure, multiestació...) s’ha acondicionat.

Esports | 30/11/2020

Obre les portes el camp de futbol de la Torrassa

El nou equipament esportiu disposa de terreny de joc amb gespa artificial i un edifici de serveis amb espai per a vestidors, oficina, local social, bar, lavabos públics i magatzem, entre d’altres.Les obres s’han dut a terme amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

Aquesta setmana ha començat a estar operatiu el camp de futbol municipal de la Torrassa. El camp de futbol ocupa una superfície de 6.700 m2 i serveix per dotar de nous usos esportius el parc de la Torrassa, on també es preveu la creació d’un skatepark.   

El nou equipament esportiu, destinat als equips del Collblanc-la Torrassa, té un terreny de joc amb gespa artificial i un edifici on s’ubiquen els locals i serveis de la instal·lació. A més, s’han habilitat dos camps de dimensions més reduïdes per a la pràctica del futbol, de forma transversal al camp gran.

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!