Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Notícies

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Resultats de la recerca per Esports
Resultats: 21

Esports | 07/06/2021

El Poliesportiu Municipal del Centre portarà el nom de Marcel·lí Maneja

D’aquesta manera, L’Hospitalet homenatja qui ha estat un dels esportistes de la ciutat més destacats de tots els temps Maneja (1921-2015) va jugar, entre altres equips, al CB L’Hospitalet, el RCD Espanyol i el Joventut de Badalona, en els quals va destacar i va aconseguir grans títols.

El Poliesportiu Municipal del Centre porta des d’avui el nom de Marcel·lí Maneja. Coincidint amb el centenari del seu naixement, la ciutat homenatja així un dels esportistes hospitalencs més destacats de tots els temps, en el centenari del seu naixement.

Esports | 07/06/2021

Arriba el Torneig de Bàsquet Junior Ciutat L'H

En format reduït el 12 i 13 de juny

L’edició 42 del Torneig de bàsquet Junior Ciutat L’H es podrà celebrar aquest 2021. Tindrà lloc el cap de setmana del 12 i 13 de juny al poliesportiu municipal del Centre Marcel·lí Maneja. Participaran quatre equips: FC Barcelona, Joventut de Badalona, Casademont Saragossa i el conjunt amfitrió: el CB L’Hospitalet.

FONT: L'Hdigital

Esports | 21/04/2021

Les instal·lacions esportives garanteixen la ventilació interior amb el mesurament de la qualitat de l’aire

A través de sondes o equips manuals es controla el diòxid de carboni

Les instal·lacions esportives municipals garanteixen la bona ventilació dels espais interiors amb el mesurament periòdic de diòxid de carboni (CO2). Amb aquests controls es garanteix una bona ventilació, a través de ventilació natural o altres sistemes.

Esports | 03/03/2021

L’Hospitalet Atletisme i Fundació Pere Suñé ultimen el XVI Meeting Internacional de Paratletisme

Les dues entitats organitzaran a l'abril el prestigiós trobada esportiva per a atletes adaptats amb la vista posada en els jocs paralímpics de Tòquio de l'estiu que ve. Notícia publicada a El Llobregat el dia 3/03/2021.

Després de sis mesos, torna a l'cartell la setzena edició de la prestigiosa trobada esportiu de l'Hospitalet per a atletes adaptats: el Meeting Internacional de Paratletismo. Sota totes les mesures sanitàries necessàries (com no podia ser d'altra manera), l'esdeveniment se celebrarà el proper 10 d'abril al Complex Esportiu Municipal L'Hospitalet Nord. L'esdeveniment està organitzat, com és tradició, per l'Hospitalet Atletisme i la Fundació Pere Suñé.

L'edició número 16 de l'meeting esportiu arriba just quan els atletes adaptats, segueixen lluitant per aconseguir bones marques i fer-se un lloc entre els seleccionats per als Jocs Paralímpics de Tòquio. Donat l'actual context social de la pandèmia, els organitzadors i els voluntaris han treballat dur i s'han preparat de manera conscienciosa perquè es compleixin totes les mesures de seguretat recomanades pel covid-19, com ja va passar en l'última edició, celebrada fa sis mesos.

Esports | 09/02/2021

El Poliesportiu Santa Eulàlia renova part dels seus serveis

S’han instal·lat quinze noves màquines d’exercicis cardiovasculars a la sala de fitness i s’ha millorat el subministrament d’aigua calenta als vestidors d’abonats, entre d’altres.Amb la seva incorporació a la gestió directa per part de la Regidoria d’Esports, es posarà en marxa el nou sistema d’accés amb polsera.La instal·lació, com la resta de poliesportius municipals, ha reobert les portes aquesta setmana, amb l’entrada en vigor de les noves mesures Covid.

Després del període de tancament per les mesures Covid, el Poliesportiu de Santa Eulàlia ha reobert aquesta setmana amb quinze noves màquines d’exercicis cardiovasculars a la sala de fitness. En concret s’hi han instal·lat cinc cintes per córrer, cinc bicicletes estàtiques verticals, dues el·líptiques de pas fix, una bicicleta estàtica reclinada, una el·líptica de pas variable i una màquina de rem.

Esports | 03/02/2021

Comença la primera fase del projecte de remodelació del Poliesportiu Fum d’Estampa

L’actuació es desenvoluparà en tres fases, que tenen com a objectiu renovar tota la instal·lació per tal d’oferir un millor servei a les persones usuàries. La primera fase, amb un pressupost d’1,6 milions d’euros, preveu millores estructurals de l’equipament, com ara la substitució i la reparació de les cobertes.

Aquesta setmana han començat els treballs d’implantació de la primera fase del projecte de remodelació del Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa, a Collblanc-la Torrassa, una actuació que té com a objectiu renovar tot l’equipament per tal d’oferir un millor servei a les persones usuàries. El gruix de les obres es realitzarà durant els mesos d’estiu.

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!