Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Notícies

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Resultats de la recerca per Gastronomia
Resultats: 26

Gastronomia | 24/12/2021

Turisme sostenible: el gran repte del sector

El turisme sostenible se sosté sobre tres pilars fonamentals que cal tenir en compte a l'hora d'elaborar qualsevol estratègia en el sector. Si en falta un de sol, no hi ha sostenibilitat. Parlem dels pilars econòmic, social i mediambiental. En turisme, la prioritat és minimitzar l'impacte sobre el medi ambient, la cultura i les persones, mentre es contribueix a generar ingressos i ocupació a la població local.

Gastronomia | 17/12/2021

Típics errors de màrqueting en què cauen els restaurants

El màrqueting té com a objectiu principal atreure al teu potencial client al restaurant i també incrementar les vendes dins del local o en la versió virtual del nostre restaurant.

Avui ens centrarem en com relacionar-nos amb els nostres clients o potencials més enllà del restaurant. Com aconseguir que acudeixin al nostre negoci o que tornin a través del màrqueting ja sigui en línia, molt utilitzat durant els últims anys, o offline, una fórmula que sembla antiga però que torna. Per a això, analitzem alguns dels errors més habituals en l'hostaleria.

Gastronomia | 13/12/2021

Lliurament dels premis de la ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!”

El programa, que funciona des de l’any 1998, va ser pioner en el seu dia i és un dels referents de Catalunya en aquest àmbit

Aquesta tarda s’han lliurat els premis de la 7a edició de la ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!”. Els participants guanyadors de les quatre categories atorgades han estat: el Platillo de L’Hospitalet, escollit per votació popular, ha estat per El Brot; el Platillo més saborós l’ha guanyat Muxía-Centre; el Platillo més creatiu ha sigut per 25 Roselles, i el Platillo de millor qualitat gastronòmica se l’ha endut Gauchito’s Grill.

Gastronomia | 10/12/2021

Els quatre pilars per millorar els Recursos Humans a l'hostaleria

La manca de personal per treballar a l’hostaleria ha centrat part del debat al sector durant els últims mesos. Amb l'arribada de la vacunació massiva i un estiu en què les vendes s'han recuperat considerablement per a bars, restaurants, cafeteries i la indústria turística en general, s'ha posat en relleu un problema que no és nou, però que ara sí que fa perillar la sostenibilitat de nombrosos negocis. I és que part del personal que abans de la pandèmia treballava a l’hostaleria ha deixat aquest sector i ha marxat a treballar al sector de la logística, en supermercats, etc. on gaudeixen de millors condicions econòmiques i horaris més estables.

Gastronomia | 03/12/2021

Com millorar l'impacte social del teu restaurant?

Cada dia són més les companyies que gestionen els seus negocis tenint en compte l'impacte social que arrosseguen darrere seu. És impensable intentar gestionar un negoci de restauració sense tenir en compte el context social en què s'enquadra i els efectes que el seu desenvolupament tenen sobre l'entorn.

Gastronomia | 30/11/2021

A la tardor platillos! finalitza amb 4700 tapes venudes

La 7a edició ha comptat amb 19 establiments participants que han elaborat els seus platillos amb productes de proximitat

La 7a edició de la ruta gastronòmica d’ ”A la tardor, platillos!” ha arribat al seu final. L’esdeveniment culinari, impulsat a través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, ha tornat a celebrar-se a la ciutat dos anys després a causa de les restriccions decretades per la pandèmia de la Covid-19.

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!