Autor: Serennia Fira Gran Via

On dormir

Un parc hoteler nou i de qualitat

L'Hospitalet compta amb hotels molt notables, en alguns casos dissenyats per arquitectes cèlebres. En són exemples l'Hotel Santos Porta Fira, un gratacel desconstructivista del japonès Toyo Ito, i l'Hotel Renaissance Barcelona Fira, on Jean Nouvel integra la natura en la mateixa estructura.

Els més grans es concentren a la zona propera a la Fira Granvia L'Hospitalet, però l'oferta s'escampa per tota la ciutat i s'ajusta a totes les butxaques.

L'oferta turística dels hotels es complementa amb els seus restaurants, que estan oberts a tothom i es troben entre els més sofisticats de la ciutat.

Allotjaments

(*) Ordre aleatori

Madanis Hotel 4*

C. Riera Blanca 10

934470006

Web

Facebook

Instagram

Situació privilegiada a molt pocs metres de l'estadi del FC Barcelona. Entre d'altres serveis, disposa de sala de reunions, garatge i lloguer de bicicletes.

Preus públics de les Instal·lacions. Consulta

Madanis Liceo 3*

C. Francesc Layret 2

934470006

Web

Facebook

Instagram

A pocs metres del Camp Nou, ideal per visitar la ciutat de Barcelona i per als fans del futbol. Exclusivitat en el servei i atenció especial al confort.

Eurostars Lex 4*

C. Buenos Aires 49

933318679

Web

Facebook

Instagram

Hotel a la vegada funcional, molt elegant i modern en el disseny, situat a prop de l'estadi del FC Barcelona i a tan sols 3 minuts de la Ciutat de la Justicia. Té habitacions insonoritzades per garantir el descans perfecte. Disposa d’un petit gimnàs, cafeteria i cada matí serveix un deliciós esmorzar. També disposa d’una sala de reunions de 120 m2 panelable en 2 més petites de 60 m2 cadascuna.

Renaissance Barcelona Fira Hotel 4* Sup

PL Europa 50

932618000

Web

Edifici de 27 plantes molt modern, dissenyat per l'arquitecte Jean Nouvel. Destaca per la integració de la vegetació en tot l’edifici, la dualitat cromàtica i el joc de llums per crear espais únics. Compta amb 357 habitacions, una terrassa amb vistes panoràmiques, sala de fitness amb piscina, un restaurant per gaudir dels sabors mediterranis envoltat de palmeres i 1.200 m2 de sales amb llum natural, on celebrar reunions i esdeveniments.

Hotelito Boutique Cinca 2*

C. Cinca 14

663700843

Web

Instagram

Hotel petitet per sentir-se com a casa i de disseny molt confortable. Té apartaments tipus estudi amb cuina equipada i bany complert.

Eurohotel Gran Via Fira 4*

C. Ciències 98

935035090

Web

A pocs metres del recinte firal Granvia. Disposa de sales de reunions i despatxos idonis per a tot tipus d'esdeveniments corporatius. Gimnàs gratuït per a tots els hostes de l'hotel.

Vols buscar-lo tú?

Explorar allotjaments
Explorar allotjaments

MAPA - Descobreix la nostra ciutat
L'H MAPA!
  • Allotjaments
  • Instal·lacions esportives
  • Recintes firals
  • Restaurants
  • Compres
  • Equipaments d'art i cultura
  • Espais singulars
  • Llocs d'oci