Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Actualitat

Gastronomia | 30/11/2021

A la tardor platillos! finalitza amb 4700 tapes venudes

La 7a edició ha comptat amb 19 establiments participants que han elaborat els seus platillos amb productes de proximitat

La 7a edició de la ruta gastronòmica d’ ”A la tardor, platillos!” ha arribat al seu final. L’esdeveniment culinari, impulsat a través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, ha tornat a celebrar-se a la ciutat dos anys després a causa de les restriccions decretades per la pandèmia de la Covid-19.

En aquesta edició hi han participat 19 establiments que al llarg del mes de novembre han ofert els seus platillos de tardor, amb productes de proximitat, pel preu de 4 euros. La ruta, ha finalitzat amb 4.700 tapes venudes, una xifra que premia l’esforç que ha hagut de fer el sector hostaler en els últims mesos.   

Com cada any, els establiments participants competeixen per ser guardonats entre quatre categories diferents: el Platillo de L’Hospitalet, escollit per votació popular, i el Platillo més saborós, el Platillo més creatiu i el Platillo de millor qualitat gastronòmica, atorgats per un jurat degustador. El proper 13 de desembre s’anunciaran els restaurants guanyadors de les diferents categories i també es farà entrega dels premis sortejats entre els ciutadans participants al Platillo més popular.

Aquesta acció forma part de les iniciatives que l’Ajuntament du a terme per promoure i apropar l’oferta gastronòmica de qualitat a visitants i a la ciutadania de L’Hospitalet.

Pots seguir buscant:

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!