Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Actualitat

Esports | 18/10/2021

Els poliesportius municipals conviden la ciutadania a retrobar-se amb l’esport

A partir del 18 d’octubre els equipaments ofereixen la matrícula i un mes d’abonament gratuïts a persones exabonades. La campanya vol que les persones que amb la pandèmia van abandonar la pràctica esportiva es retrobin amb els poliesportius municipals

Els poliesportius municipals llancen una campanya de promoció que ofereix, a partir del 18 d’octubre, la matrícula i la quota d’un mes gratuïts, a les persones que s’havien donat de baixa, sota l’eslògan “És l’hora de tornar”. Als nous abonats se’ls ofereix la matrícula gratis. 

L’objectiu de la campanya és convidar la ciutadania a retrobar-se amb les instal·lacions municipals i la pràctica esportiva com a hàbit saludable, un cop els indicadors en relació amb la Covid han millorat de forma notòria amb la vacunació de la població i les mesures de seguretat es flexibilitzen cap a la tornada a la normalitat.  

Els poliesportius ofereixen unes 800 activitats mensuals per a totes les edats i amb diferents nivells d’intensitat. Són instal·lacions que ofereixen serveis de qualitat per a la pràctica esportiva i el manteniment d’hàbits saludables amb totes les mesures de prevenció vigents davant la Covid. 

Al llarg de tot l’any ofereixen abonaments adaptats a situacions diverses i a preus competitius, amb l’opció de gaudir de cinc instal·lacions sense cap cost afegit.

A la pàgina web dels poliesportius municipals de L’Hospitalet les persones usuàries i la ciutadania en general poden conèixer les instal·lacions, els horaris, l’oferta de classes dirigides, les modalitats i els preus dels abonaments, les novetats, etc. La pàgina, que ofereix l’accés als continguts d’una manera àgil i intuïtiva, s’actualitza permanentment.

La promoció afecta els poliesportius municipals del Centre Marcel·lí Maneja, Sanfeliu, Gornal, Fum d’Estampa, Santa Eulàlia, Bellvitge Sergio Manzano i les Planes; les Piscines Municipals, i el Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord.

Pots seguir buscant:

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!