Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet
Actualitat

Cultura | 27/05/2021

Cap de setmana de Tallers Oberts, portes obertes per mostrar la riquesa del teixit artístic i artesanal.

17 tallers d’artistes i artesans obriran els espais perquè els visitants puguin veure la seva feina de ben a prop.

El 29 i 30 de maig se celebren Tallers Oberts, les jornades de portes obertes a tallers i espais de creació que apropen l’art, l’artesania, el disseny i la creació a la ciutadania, organitzades per l’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD).

Tallers Oberts és la principal cita de Barcelona i L’Hospitalet amb els i les artistes plàstiques i artesans i artesanes professionals. Un cap de setmana a l’any on s’obren al gran públic les portes d’espais que no són habitualment visibles, donant a conèixer a la ciutadania el talent i l’ofici de la mà dels creadors.

Per cinquè any consecutiu, la convocatòria s’ha fet extensible a tot Barcelona i L’Hospitalet. Aquesta edició compta amb més de 150 tallers participants, implicant més de 240 artistes de disciplines molt variades: joieria, disseny gràfic, vitrall, ceràmica, gravat, pintura, escultura, escenografia, perfumeria, fotografia, dibuix, artesania tèxtil, moda, enquadernació…

A L’Hospitalet, 17 tallers d’artistes i artesans del Districte Cultural obriran els espais perquè els visitants puguin veure la seva feina de ben a prop i participin de les activitats paral·leles que organitzen: tallers de figurinisme i patronatge, joieria, serigrafia i tenyit Shibori, entre d’altres.

Dissabte, d’11 a 14  i de 15 a 20 hores, i diumenge, d’11 a 15 hores, estaran oberts CMR + Carme Garolera + Albert Espona, Eadimoda, Elies Carles, Espai del Vidre, Espai la Bayka, Fina Balp. "Seure o no seure", Isabel Servera, Joan Canals Carreras, Jordi Santanach, Matilde Vela, Mercè Hernández, Mireia Cifuentes, Orbita Tinta, sculpting_addict, svantje busshoff, Tangent Projects, Tres Passos Estudio.

Tallers Oberts s’organitza amb la col·laboració de l’Institut de Cultura de Barcelona (Ajuntament de Barcelona), del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya (CCAM) i de l’Ajuntament de L’Hospitalet a través del Districte Cultural.
Per seguir les mesures de protecció davant la Covid-19 es requereix inscripció prèvia per a algunes de les activitats.

La informació dels tallers de Barcelona i L’Hospitalet, els horaris i les activitats es pot consultar a la pàgina web https://tallersobertsbarcelona.cat/.

Pots seguir buscant:

Cercador de notícies


Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!