Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet
Actualitat

Gastronomia | 27/05/2021

Torna Santa Eulàlia de Tapes

La ruta gastronòmica es podrà gaudir del 27 al 30 de maig per 3,5 euros

Després de l’èxit de Primavera de Tapes, comencen les rutes dels barris, una iniciativa que té lloc cada any amb l’objectiu d’impulsar la restauració i promoure la gastronomia de qualitat als barris de la ciutat. Aquest any, el tret de sortida el dona Santa Eulàlia, seguit de Can Serra, Pubilla Cases i La Florida.

La ruta Santa Eulàlia de Tapes tindrà lloc del 27 al 30 maig i comptarà amb la participació d’11 establiments de la ciutat —entre bars, restaurants i cocteleries— que ens sorprendran amb propostes originals acompanyades d’una consumició pel preu de 3,5 euros.

L’edició d’enguany, s’ha hagut d’adaptar a les restriccions decretades per la Generalitat de Catalunya i, per aquest motiu, es podrà gaudir de les tapes en format take away i delivery o per consumir en el local en funció dels horaris de cada establiment.

Tal i com ja va succeir a la ruta Primavera de Tapes, tota la informació de la ruta Santa Eulàlia de Tapes es pot consultar en format online a través del enllaç: https://lh-on.cat/documents/Sta_eulalia_tapes.pdf

També s’ha optat per prescindir de les bústies i les butlletes de votació a les millors creacions, i els restaurants guanyadors seran triats per mitjà de les publicacions que realitzin els comensals a través de la xarxa social Instagram amb el #nomdelrestaurantSantaEulaliaTapes.

Aquestes actuacions formen part de les accions que l’Ajuntament de L’Hospitalet du a terme per promoure i apropar l’oferta gastronòmica de qualitat als visitants de L’Hospitalet.

Pots seguir buscant:

Cercador de notícies


Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!