Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Actualitat

Ciutat | 03/12/2021

L’aigua del saló Piscina & Wellness es reutilitzarà per al reg dels carrers de L’Hospitalet

És una iniciativa sostenible de l’organització del saló, amb la col·laboració de l’Ajuntament, per augmentar l’ús eficient dels recursos i fomentar l’economia circular

Els aproximadament 200 metres cúbics d’aigua de les piscines d’exposició del saló Piscina & Wellness Barcelona es reutilitzaran per al reg dels carrers de L’Hospitalet. Es tracta d’una de les accions sostenibles que duu a terme l’organització del saló, en aquest cas amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet, dins la iniciativa “Towards zero impact”.

Del 29 de novembre al 2 de desembre, el saló Piscina & Wellness Barcelona celebra la seva 26a edició al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona a L’Hospitalet. Es tracta de l’esdeveniment més internacional del calendari firal europeu en la seva especialitat, que aplega la pràctica totalitat de les empreses líders del sector.

Ratificant la seva aposta per la sostenibilitat, els organitzadors del saló apliquen en diverses accions les normes de la iniciativa “Towards zero impact” amb l’objectiu d’augmentar l’ús eficient dels recursos. El projecte es recolza en els tres eixos del pla d’acció aprovats per la Comissió Europea sobre l’Economia Circular per generar menys residus: fer servir menys materials, reutilitzar i reciclar els productes i evitar el malbaratament alimentari.

En aquest context, quan finalitzi la fira es lliuraran els aproximadament 200 metres cúbics d’aigua de les piscines de l’exposició comercial a l’Ajuntament de L’Hospitalet, que els reutilitzarà en les tasques de neteja dels carrers de la ciutat.

Aquesta iniciativa està en línia amb les accions que desenvolupa L’Hospitalet per assolir els objectius de desenvolupament sostenible (ODS), en aspectes com l’eficiència energètica i hídrica, la reutilització dels residus i el foment de l’economia circular.

Pots seguir buscant:

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!