Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet
Actualitat

Cultura | 14/07/2021

La plaça Espanyola i la plaça de la Llibertat acullen activitats cíviques per a infants durant l’estiu

S’hi han habilitat espais de jocs educatius i recreatius dirigits i dinamitzats pels agents cívics, amb mesures de seguretat per prevenir la Covid-19 El servei d’agents cívics continua donant suport al centre de vacunació de la Farga i als punts de vacunació exprés habilitats en diferents espais

Les activitats cíviques d’estiu adreçades als infants, “El civisme és el millor joc”, tornen aquest any a la plaça Espanyola, de la Torrassa, i a la plaça de la Llibertat, de la Florida. Agents cívics són els encarregats de dirigir i dinamitzar aquests jocs educatius i recreatius que tenen com a objectiu fomentar el civisme, reduir els actes incívics i oferir una alternativa de jocs als nens i a les nenes de la ciutat.

Les activitats cíviques es fan a les tardes en espais perimetrats per controlar l’aforament. A més, com a mesures per prevenir la Covid-19, als infants que hi participen se’ls pren la temperatura, se’ls facilita gel hidroalcohòlic per posar-se a les mans i se’ls obliga a dur mascareta a partir dels 6 anys. Fora de la zona perimetrada també poden fer altres activitats, com saltar a la corda, jugar amb pilotes d’escuma o al hula-hoop.

L’activitat “El civisme és el millor joc” s’ha iniciat aquest mes de juliol i es mantindrà fins a finals del mes de setembre. Mentrestant, els agents cívics continuen donant suport al centre de vacunació de la Farga i als punts de vacunació exprés habilitats en diferents espais.

Actualment, el servei d’agents cívics de L’Hospitalet està format per 16 agents i 9 auxiliars tècnics de convivència procedents dels plans d’ocupació.

Pots seguir buscant:

Cercador de notícies


Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!