Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Actualitat

Esports | 11/10/2021

“Desig de Nocturna” a L’Hospitalet

La gran cita de l’esport al carrer a L’Hospitalet ha reunit 2.500 persones al circuit urbà de plaça d’Europa   La prova s’ha adaptat a la situació sanitària: només un circuit, el de 5 quilòmetres, i la sortida s’ha fet esglaonada

Aquest dissabte, 2.500 persones han participat en una nova edició de la Cursa Nocturna, desprès del parèntesi de 2020. Els guanyadors de la prova han estat en categoria masculina, el corredor de L'Hospitalet Alejandro Rodríguez, que ha fet un temps de 14,22, i en femenina, Oda Hove, amb 16,56.

La Cursa Nocturna de L’Hospitalet, que ha portat l’eslògan “Desig de nocturna”, s’ha adaptat a les mesures de seguretat i higiene davant la Covid. Així, només hi ha hagut un circuit, el de 5 quilòmetres; la sortida s’ha fet de manera esglaonada, i al finalitzar la cursa s’han lliurat les medalles, però no s’ha fet cap altra activitat més. Aquesta edició vol marcar un retrobament amb l’activitat esportiva al carrer, mantenint totes les mesures de prevenció.

La prova manté el seu esperit solidari i aquest any s'ha dedicat a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Així, l’organització aportarà a l’entitat 4.000 euros.

La Cursa Nocturna de L’Hospitalet l’organitza l’Ajuntament de la ciutat, amb la col·laboració del Centre Comercial Granvia 2, Autovivo i Aedas Homes, el diari Sport (mitjà de comunicació oficial), Decathlon, Aigües de Barcelona i Tandem Projects (direcció tècnica).

Pots seguir buscant:

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!