Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Actualitat

Gastronomia | 29/11/2022 14:00:00

Promoció Econòmica i Turisme

A la tardor, platillos! finalitza amb un 80 % més de platillos venuts que el 2021

La 8a edició ha comptat amb 25 establiments, que han venut més de 8.400 platillos

La 8a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos! va acabar ahir amb 8.467 platillos venuts, un 80 % més que l’any 2021 (4.700 platillos), i ha superat el nivell de vendes d’abans de la pandèmia (6.115 platillos el 2019). De l’1 al 27 de novembre, 25 establiments han ofert els seus platillos de tardor, amb productes de proximitat, pel preu de 4 euros.

Un jurat format per Carmen Alcaraz; les caps dels programes de Formació i Ocupació de L’Hospitalet; membres del Centre de Formació d’Hostaleria i Turisme i del Gremi d’Hostaleria i Alimentació, i del blog “L’Hospitalet Gastronòmic” decidirà tres dels quatre guardons que s’atorguen: el Platillo més Saborós, el Platillo més Creatiu i el Platillo de Millor Qualitat Gastronòmica.

Pel que fa a l’última categoria, el Platillo de L’Hospitalet, és escollida pels ciutadans. Cada establiment disposava d’una urna perquè els comensals votessin el seu platillo preferit. El pròxim 12 de desembre s’anunciaran els restaurants guanyadors de les diferents categories en un acte a Diversus a les 17.30 hores.

A la tardor, platillos! està impulsada per l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de L’Hospitalet. S’emmarca en els projectes destinats a la promoció i la dinamització de la gastronomia local i a la consolidació de la ciutat com a destí turístic gastronòmic, com ara les rutes gastronòmiques als diferents barris de la ciutat o la Primavera de Tapes.

Aquesta acció forma part de les iniciatives que l’Ajuntament du a terme per promoure i apropar l’oferta gastronòmica de qualitat a visitants i a la ciutadania de L’Hospitalet.

Pots seguir buscant:

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!