Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Actualitat

Cultura | 16/07/2021

Summer Experience homenatja les dones que van treballar a la fàbrica de Can Trinxet amb dos espectacles protagonitzats per dones

Els dies 20 i 22 de juliol al pati de Can Trinxet

Summer Experience fa un homenatge a les més de 1.500 dones que van treballar a l’antiga fàbrica tèxtil de Can Trinxet amb dos espectacles fets per dones treballadores del món de la cultura. Serà els dies 20 i 22 de juliol amb l’actuació de la Balkan Paradise Orchestra i Violetes, un cabaret de circ que pujarà a l’escenari muntat al pati de Can Trinxet. Sota el títol genèric de Dones que habiten a Can Trinxet es proposen dues activitats en els quals des de les artistes fins al personal tècnic són dones.

Dimarts, 20 de juliol, a les 19 h, actua la Balkan Paradise Orchestra, una formació d’onze dones instrumentistes de vent i percussió amb experiències i influències diverses que comparteixen la passió per la música balcànica. Nascuda a Barcelona l’any 2015, dos anys després van guanyar el concurs Sons de la Mediterrània.

Dijous, 22 de juliol, a les 19 h, serà el moment de Violetes, un cabaret de circ multidisciplinari que vol donar visibilitat a la figura de la dona en el context del circ. Experimenten amb diferents llenguatges per donar al circ una mirada femenina en un espectacle per a tots els públics.

Les activitats respectaran les mesures sanitàries marcades pel Procicat. Es farà registre d’assistents a l’entrada i l’aforament serà limitat. Serà obligatori l’ús de la mascareta, mantenir la distància interpersonal i fer servir gel hidroalcohòlic. 

Can Trinxet està ubicada al carrer de Santa Eulàlia, 206-212.

Pots seguir buscant:

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!