Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet
Actualitat

Cultura | 05/08/2021

Es convoca una nova edició del festival GlobaL’H. Curts internacionals de cooperació

Les persones participants poden presentar les seves obres fins al 10 d’octubre   El contingut dels curtmetratges o de les obres d’animació pot ser documental o de ficció i han de promoure els objectius de desenvolupament sostenible

L’entitat Joves per la Igualtat i la Solidaritat (JIS) i el programa de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de L’Hospitalet convoquen la 8a edició de GlobaL’H. Curts internacionals de cooperació, en el marc del Festival de Curtmetratges de L’Hospitalet.

Al festival es poden presentar curtmetratges o obres d’animació originals, filmats a partir de 2018, la durada màxima dels quals ha de ser de 15 minuts, incloent-hi els títols de crèdit.

El contingut pot ser documental o de ficció. Les obres presentades han de promoure un o més dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS), com ara la defensa dels drets humans, la cultura de la pau, la convivència i la cohesió social.

Poden participar-hi les persones que en la data de finalització de les obres tinguin com a màxim 35 anys.

Les obres s’han de  presentar fins al 10 d’octubre emplenant el formulari d’inscripció  de la pàgina web www.metropolhisglobalh.org o a través de les  pàgines de pagament www.clickforfertivals.com i www.movibeta.com.

El 12 de novembre, a les 18 hores, tindrà lloc la gala final on es projectaran les obres que hi han participat i es farà el lliurament de premis en un acte que tindrà lloc als cinemes Filmax del Centre Comercial Granvia 2.

Pots seguir buscant:

Cercador de notícies


Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!