Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Actualitat

Gastronomia | 13/12/2021

Lliurament dels premis de la ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!”

El programa, que funciona des de l’any 1998, va ser pioner en el seu dia i és un dels referents de Catalunya en aquest àmbit

Aquesta tarda s’han lliurat els premis de la 7a edició de la ruta gastronòmica “A la tardor, platillos!”. Els participants guanyadors de les quatre categories atorgades han estat: el Platillo de L’Hospitalet, escollit per votació popular, ha estat per El Brot; el Platillo més saborós l’ha guanyat Muxía-Centre; el Platillo més creatiu ha sigut per 25 Roselles, i el Platillo de millor qualitat gastronòmica se l’ha endut Gauchito’s Grill.

El restaurant d’aplicació del Centre de Formació d’Hostaleria ha acollit l’acte que ha comptat amb l’assistència de la Tinenta d'Alcaldia de l'Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, Rocío Ramírez, i representants dels establiments participants i del jurat que atorga els premis en les diferents modalitats.

Com ja és tradició, l’esdeveniment culinari, impulsat per l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social de l'Ajuntament, es fa cada any amb l’objectiu d’impulsar la restauració i promoure la gastronomia de qualitat a la ciutat. En aquesta edició hi han participat 19 establiments que al llarg del mes de novembre han ofert un total de 4.700 “platillos” de tardor, amb productes de proximitat, al preu de 4 euros. 

La jornada ha posat de manifest la voluntat de recuperació del sector amb l’objectiu de reactivar de nou la gastronomia a la ciutat. Aquesta actuació forma part de les accions que l’Ajuntament de L’Hospitalet du a terme per promoure i apropar l’oferta gastronòmica de qualitat a visitants i a la ciutadania de L’Hospitalet.

Pots seguir buscant:

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!