Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Actualitat

Esports | 27/10/2021

Reobre el pavelló i la piscina del Poliesportiu Fum d’Estampa

Un cop ha acabat la substitució de la coberta de la piscina i la millora de la coberta del pavelló, els dos serveis tornen a estar a disposició de les persones usuàries

Aquesta setmana s’han reobert el pavelló i la piscina del Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa, un cop han acabat les obres de substitució de la coberta de la piscina i s’han reparat i impermeabilitzat la resta de les cobertes del poliesportiu. La realització del projecte de remodelació del poliesportiu per fases permet que la instal·lació no s’hagi de tancar íntegrament durant un període llarg de temps, la qual cosa ocasionaria un major perjudici per a les persones usuàries.

Les obres de la primera fase del projecte de remodelació, que van començar al febrer, continuen amb la instal·lació de dues escales exteriors d’emergència. Entre altres, aquesta fase ha afectat els elements estructurals de la instal·lació i l’adequació de l’edifici a les normatives vigents. També s’han construït nous vestidors i s’han fet actuacions relatives a la millora energètica, amb el canvi a enllumenat led en les zones objecte de la intervenció de reforma de l’equipament.

En fases posteriors, s’actuarà en la millora dels vasos de piscina i la nova zona wellness, i en la redistribució de les sales d’activitats dirigides i dels vestidors per a les persones abonades, inclosa la renovació i l’adequació a tecnologies més eficients de les instal·lacions tèrmiques, producció i distribució d’aigua calenta sanitària i el sistema de climatització, entre altres espais.

La primera fase del projecte de remodelació de l’equipament ha tingut un pressupost d’adjudicació de gairebé 1,6 milions d’euros.

A totes aquestes millores estructurals, s’ha sumat fa uns mesos la renovació de les màquines de treball cardiovascular i de força de la sala de fitness, per 37 de noves amb funcionalitats adaptades a les tendències actuals d’aquesta pràctica esportiva: set cintes de córrer, quatre el·líptiques, 14 màquines de plaques (de diferents grups musculars) i 12 bicicletes estàtiques (sis de verticals i sis d’horitzontals). També s’hi han instal·lat 27 nous parells de manuelles amb els seus suports.

El Poliesportiu Municipal Fum d’Estampa compta amb una superfície de 5.350 metres quadrats i ofereix a les persones usuàries un conjunt de serveis de qualitat. Entre altres, disposa de dues piscines climatitzades (una de 25x12,5 metres i una altra d’iniciació d’11x9 metres), sala de fitness, solàrium, sala d’activitats dirigides i pavelló amb graderies. La instal·lació compta amb més de 1.000 abonats.

Pots seguir buscant:

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!