Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Actualitat

Gastronomia | 12/12/2022 20:00:00

Promoció Econòmica i Turisme

Lliurament dels premis de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!

Avui s’han lliurat els premis de la 8a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!

Aquesta tarda s’han lliurat els premis de la 8a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos!, en un acte al restaurant Diversus que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, i del regidor de Promoció Econòmica i Turisme, José Antonio Alcaide, així com de representants dels establiments participants i del jurat que ha atorgat els premis.

Els platillos guanyadors d’aquesta edició han sigut:

  • Platillo de Millor Qualitat Gastronòmica: Estofat de peus de porc i bolets de temporada d’El Repartidor Escola-Restaurant.
  • Platillo més Saborós: Brou gallec del Restaurante Airiños.
  • Platillo més Creatiu: Ous trencats de tardor d’El Cau del Vermut del Centre.
  • Platillo més Popular: Ous trencats de tardor d’El Cau del Vermut del Centre.


El jurat encarregat de dictar el veredicte estava format per Carmen Alcaraz; personal tècnic del Centre de Formació d’Hostaleria i Turisme i del Gremi d’Hostaleria i Alimentació, i del blog “L’Hospitalet Gastronòmic”.

Pel que fa a la categoria del Platillo més Popular, ha estat escollida pels ciutadans, que podien votar el seu platillo preferit en una urna situada als establiments participants.

D’entre tots els vots, es va realitzar un sorteig, i durant l’acte, s’ha fet entrega als guanyadors dels premis oferts per les empreses col·laboradores de la ruta: l’Hotel Madanis, l’Hotel Renaissance Barcelona Fira, Tibidabo Brewing, Pàdel Indoor Hospitalet, Diversus Hospitalet i el Centre Municipal de Formació i Ocupació (CEMFO).

Èxit de la 8a edició d’A la tardor, platillos!

La 8a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos! ha servit 8.467 platillos, un 80 % més que l’any 2021 (4.700 platillos), i ha superat el nivell de vendes d’abans de la pandèmia (6.115 platillos el 2019). De l’1 al 27 de novembre, 25 establiments van oferir els seus platillos de tardor, amb productes de proximitat, pel preu de 4 euros.

A la tardor, platillos! és una iniciativa de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de L’Hospitalet. S’emmarca en els projectes destinats a la promoció i la dinamització de la gastronomia local i a la consolidació de la ciutat com a destí turístic gastronòmic, com ara les rutes gastronòmiques als diferents barris de la ciutat o la Primavera de Tapes.

Aquesta acció forma part de les iniciatives que l’Ajuntament du a terme per promoure i apropar l’oferta gastronòmica de qualitat a visitants i a la ciutadania de L’Hospitalet.

Pots seguir buscant:

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!