Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Actualitat

Esports | 28/10/2021

Nit de l’Esport 2021

L’Hospitalet homenatja els i les esportistes i els equips que van obtenir bons resultats durant la temporada passada. En aquesta edició, a més, hi haurà un reconeixement especial als hospitalencs i a les hospitalenques que van participar en els Jocs Olímpics i els Paralímpics de Tòquio

El Teatre Joventut acull aquest vespre, a partir de les 20.30 hores, una nova edició de la Nit de l’Esport, organitzada per l’Ajuntament, en reconeixement dels bons resultats esportius obtinguts la temporada passada pels i per les esportistes i pels equips de la ciutat. En aquesta edició hi haurà també un reconeixement als esportistes de la ciutat que aquest estiu han participat en es Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio.

L’acte el presidirà l’alcaldessa, Núria Marín, acompanyada del tinent d’alcaldia de Planificació Estratègica i Econòmica, Joventut i Esports, Francesc Josep Bellver, i la regidora adjunta d’Esports, Maite Revilla.

La Nit de l’Esport és un acte de reconeixement però també una trobada anual de la gent de l’esport de la ciutat. L’any passat no es va celebrar, a causa de la pandèmia.

La Nit de l’Esport premiarà aquest any els 26 esportistes individuals i els 4 equips de la ciutat de les categories sènior o absolutes de la ciutat que en la temporada passada van ascendir de categoria, van guanyar una lliga, van ser campions de Catalunya o d’Espanya en la seva categoria o van aconseguir un pòdium en campionats europeus o mundials. A més es reconeixeran 2 esportistes i 1 tècnic que van participar en els Jocs Olímpics i 5 esportistes i 2 tècnics que van participar en els Jocs Paralímpics de Tòquio.

En el decurs de l’acte actuarà la jove cantant de la ciutat Gisela Quirós.

La Nit de l’Esport es podrà seguir en streaming a través de l’enllaç del web de LHdigital.

Pots seguir buscant:

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!