Autor: Gabriel Cazado. Mitjans de Comunicació de L’Hospitalet

Actualitat

Cultura | 24/11/2021

La Fundació Arranz-Bravo exposa “Derelictes”, la pintura expressiva i residual de Gerard Torres

L'exposició, que es farà del 25 de novembre al 13 de febrer, mostra tot el que passa al taller quan l’artista produeix les seves peces

El pintor Gerard Torres presenta a partir de dijous, 25 de novembre, a la Fundació Arranz-Bravo una exposició per mostrar tot el que passa quan l'artista produeix les seves peces al taller. És pintura expressiva i residual, feta a partir de sobres i detritus de pintura a través de la qual Torres exhibeix els elements descartats, perduts, com en un naufragi: són els "Derelictes".

La singularitat de la pintura de Gerard Torres (Sabadell, 1987) resideix en la comprensió del fet pictòric com una dinàmica àmplia i heterogènia on tenen cabuda els diversos llenguatges artístics i els processos inherents a la construcció de l’obra.

Joan Vila i Boix, comissari de l’exposició, afirma que “Derelictes” és la voluntat d’entendre l’obra d’un artista, mostrant allò que s’ha descartat. Mostrant-ho en un territori en comú, per tal de traslladar-ho a un lloc comú perquè tothom se’l pugui fer seu. En aquest cas, el mar i les fustes que expulsa.

És també, segons Vila, un homenatge a una pintura que cada dia torna amb més força, que s’arrisca a explorar nous territoris, un art que ens explica el seu creador, tot fent servir el llenguatge del pigment i el pinzell.

L’exposició s’inaugura el dijous 25 de novembre, a les 19 hores, i es podrà visitar fins al 13 de febrer, de dijous a dissabte, de 17 a 20 hores, i els diumenges, d’11 a 14 hores.

Pots seguir buscant:

Cercador de notícies
Cercador de notícies

Vols saber tot el que passa a L'Hospitalet?

En el nostre BUTLLETÍ, t'oferim la millor informació de la ciutat per estar al dia: gastronomia, concerts, exposicions, festivals, fires i congressos, esports...
Tot això, al teu e-mail!